19-11-2023

Vakantiepark Slagharen, behorend bij het gelijknamige Attractiepark Slagharen, opent in 2024 nieuwe ruime lodges die geschikt zijn voor maximaal acht personen. De nieuwe lodges zullen binnenkort te reserveren zijn voor een verblijf vanaf 1 juli 2024. Vanuit Vakantiepark Slagharen loop je zo het Attractiepark in waar je attracties en shows voor de hele familie vindt.

Comfortabele en duurzame lodges

De nieuwe lodges, waarvan de naam en uitstraling later bekend zal worden gemaakt, worden energieneutraal, met bijvoorbeeld zonnepanelen en een warmtepomp. Het worden ruime, moderne lodges die garant staan voor een comfortabel verblijf. De nieuwe huisjes op Vakantiepark Slagharen zullen met een maximale bezetting van acht personen ook geschikt zijn voor grotere families en groepen. Met vier slaapkamers, twee badkamers, een luxe keuken en een groot terras is je vakantiehuisje een prima uitvalsbasis, niet alleen voor een bezoek aan Attractiepark Slagharen maar ook voor een langer verblijf.

De nieuwe 8-persoons lodges worden gebouwd op het terrein van de huidige camping van Slagharen. Deze camping zal op een later moment op een andere plek terugkeren.

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen bestaat dit jaar 60 jaar en bouwt de afgelopen jaren gestaag aan een aanbod van leuke attracties voor jong en oud en een gezellig vakantiepark met steeds meer nieuwe, moderne accommodaties. Op dit moment zijn de typen Nevada, Red Rock en Raccoon Lodge de grootste accommodaties (maximaal zes personen). Vakantiepark Slagharen ligt direct naast Attractiepark Slagharen, waar de hele familie terecht kan voor vrolijke familie attracties, spannende achtbanen en leuke shows. Bij het resort hoort bovendien ook waterpark Aqua Mexicana, een grotendeels overdekt zwemparadijs.

Reserveren verblijf Vakantiepark Slagharen

Een verblijf op Vakantiepark Slagharen reserveer je eenvoudig online. Je kunt dan alle typen accommodaties vergelijken om te zien welke het beste past bij je wensen. De nieuwe 8-persoons lodges zullen vanaf 1 juli 2024 beschikbaar zijn. Boek nu alvast je verblijf voor 2024 om er zeker van te zijn dat de accommodatie van je keuze beschikbaar is. Als gast van Vakantiepark Slagharen heb je gedurende je hele verblijf onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana.

Vakantiepark Slagharen aanbiedingen

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie

Slagharen tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Tickets Aqua Mexicana - Winter Slagharen

Entreekaarten Aqua Mexicana met korting