10-11-2019

Vanaf vandaag kun je profiteren van vroegboekkorting voor PonyparkCity. Maak gebruik van deze tijdelijke korting op een compleet arrangement in een vakantiehuisje van PonyparkCity. Er zijn nog diverse midweken of weekenden met vroegboekkorting beschikbaar. Wees er wel snel bij omdat het park erg populair is en er nu al enkele data en accommodaties zijn volgeboekt.

Vroegboekkorting PonyparkCity

Wanneer je vroeg in het jaar een vakantiehuisje op PonyparkCity reserveert dan ontvang je vroegboekkorting. Als je toch al van plan bent om binnenkort een leuk midweekje of weekendje naar PonyparkCity te gaan dan is deze korting natuurlijk mooi meegenomen. Kijk via bovenstaande link naar het actuele aanbod en reserveer dan ook meteen!

PonyparkCity

Uniek aan een verblijf op vakantiepark PonyparkCity is dat je bij de reservering van een vakantiehuisje een lieve pony tot je beschikking krijgt. Gedurende je verblijf op PonyparkCity kun je je pony verzorgen, ritjes maken of deelnemen aan speciale activiteiten. Wanneer je helemaal fan bent van paarden en/of pony's dan is een verblijf op vakantiepark PonyparkCity echt iets wat je zoekt.

PonyparkCity voordelen

PonyparkCity in Collendoorn is een geweldig park voor sportieve ouders en avontuurlijke kinderen. Vakantie vieren op het vakantiepark doe je in een Cowboy House en met mooi weer geniet je van een heerlijke zonvakantie aan het strand van Sunset Beach. Op vakantiepark PonyparkCity voel je je al snel een echte cowboy. Ontmoet Sitting Bull, Zorro of Lucky Luke. Of ga schatzoeken, rodeo rijden, midgetgolfen of spelen in een van de vele speeltuinen. Ga met de cowboys mee op pony-avontuur door het bosrijke park of op een strandrit, waar de kinderen met een pony het water in mogen. En.. alle activiteiten zijn gratis. Yeehaa!

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie