27-05-2019

In Walibi Belgium zijn vorige week twee nieuwe attracties officieel geopend. Het gaat hier om een kinderachtbaan met de naam Fun Pilot en een indoor familie attractie genaamd Popcorn Revenge.

Kinderachtbaan

Achtbaan Fun Pilot ligt in het vernieuwde Fun World themagedeelte van Walibi Belgium. Een echte kinderachtbaan is voor veel pretparken een goede investering. Kinderen kunnen op deze manier ook de spanning van een echte achtbaan ervaren. De nieuwe Fun Pilot achtbaan is gethematiseerd met kleine vliegtuigjes en behaalt een topsnelheid van 40 kilometer per uur. Naast deze kinderachtbaan vind je in Fun World nog diverse andere leuke attracties.

Indoor familie attractie

Een grotere nieuwe attractie die officieel aan het publiek gepresenteerd werd was de indoor familie attractie Popcorn Revenge. In Popcorn Revenge rijden bezoekers in een voertuig willekeurig in diverse filmzalen waar ze vele interactieve elementen ervaren. Zo moeten bezoekers door middel van geweertjes popcorn weg jagen. Doordat deze attractie geheel indoor is, is deze natuurlijk uitermate geschikt voor wanneer het wat slechter weer is. Popcorn Revenge vind je in het vernieuwde Indische themagedeelte Karma World.

Walibi Belgium tickets

Aqualibi tickets

Entreekaarten Aqualibi met korting

Walibi Belgium tickets

Entreekaarten Walibi Belgium met korting
Walibi Belgium - Online promoties