Als je deze winter Attractie- en Vakantiepark Slagharen bezoekt kun je genieten van een heerlijk winterse sfeer. Er zijn diverse extra’s te beleven en het park is gezellig aangekleed in een winter/kerst sfeer. Je kunt er schaatsen en natuurlijk ook gewoon (bijna) alle attracties bezoeken. Wil je even opwarmen dan kan dat in het zwemparadijs Aqua Mexicana. Je dag eindigt met de magische show Miracle of Lights. Boek nu je tickets of een korte vakantie op Vakantiepark Slagharen.

Reserveer hier een Slagharen arrangement

Slagharen in de winter

Bezoek je Slagharen in de winter dan kun je nog steeds gebruik maken van bijna alle attracties. Onder normale winterse weersomstandigheden blijven zij namelijk bijna allemaal gewoon geopend, zelfs ook de spectaculaire achtbaan Gold Rush. Het pretpark is leuk aangekleed met kerstbomen en overal lichtjes. Wordt de kou je even te veel? Dan kun je even opwarmen in een van de vele restaurants of bij de Randy & Rosie show.

Aqua Mexicana

Midden in Attractiepark Slagharen vind je het tropische zwemparadijs Aqua Mexicana. Hier kun je genieten van diverse baden, glijbanen en waterspeeltuinen. En het is er heerlijk warm! Bezoek je Slagharen voor 16 december dit jaar? Dan is toegang tot Aqua Mexicana zelfs bij de prijs inbegrepen (op basis van beschikbaarheid). Op andere dagen dien je bij te betalen.

Miracle of Lights

Na sluitingstijd van het park en als het donker is is het tijd voor de magische eindshow Miracle of Lights. De show begint met een verlichte parade en gaat daarna verder op een groot podium waar Randy en Rosie op zoek gaan naar een schat. De plannen worden gedwarsboomd door de Red Bandit, maar uiteindelijk slagen ze er gezamenlijk in het magische licht te vinden. De show zit vol met licht- en lasereffecten en zelfs vuurwerk. Een mooie afsluiting van je dag in Slagharen!

In de winter is Attractiepark Slagharen gedurende alle weekenden in november en december geopend en elke dag in de kerstvakantie van 10.00 tot 17.00 uur. Aqua Mexicana blijft zelfs tot 20.00 uur open. Boek nu je tickets of verblijf op Vakantiepark Slagharen voor winters plezier voor de hele familie.

Winter Slagharen arrangement

Winter Slagharen arrangement

Overnachten tijdens Winter Slagharen inclusief tickets

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Winter Slagharen tickets

Tickets Aqua Mexicana - Winter Slagharen

Entreekaarten Aqua Mexicana met korting

Winter Slagharen tickets

Entreekaarten Winter Slagharen met korting