16-12-2016

Eerder deze maand heeft restaurant Ammolite van het Europa Park Hotel Bell Rock opnieuw twee Michelin sterren ontvangen. Europa Park is hiermee het enige pretpark ter wereld met een sterren restaurant! Het sfeervolle Hotel Bell Rock werd in 2012 geopend en ligt op slechts enkele minuten lopen van pretpark Europa Park. In nog geen twee jaar tijd wist restaurant Ammolite al de twee Michelin sterren te bemachtigen. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van de 35 meter hoge vuurtoren die bij Hotel Bell Rock hoort. Er is slechts plaats voor 36 personen in dit exclusieve restaurant.

Europa Park Duitsland

Europa Park is het grootste pretpark van Duitsland en wordt ook bij Nederlanders steeds populairder. Het pretpark beschikt over meer dan 100 verschillende hoogwaardige attracties en shows. Het hele gezin kan zich met gemak meerdere dagen vermaken in Europa Park. Ook de ligging in de groene omgeving van het Zwarte Woud maakt het een perfecte plek voor een korte vakantie of als tussenstop op weg naar landen als Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Europa Park hotels

Inmiddels zijn er vijf verschillende officiële Europa Park Hotels die direct naast het pretpark liggen en zeker in het hoogseizoen doorgaans snel volgeboekt zijn. Meer informatie over deze luxe themahotels vind je op onze website met Europa Park Hotels. Ook op loopafstand van het pretpark liggen diverse goedkope hotels en pensions die prima zijn voor een kort verblijf. Neem ook een kijkje op de speciale Europa Park arrangementen pagina.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Winter Europa Park arrangement

Overnachten tijdens Winter Europa Park inclusief tickets