Kun of wil je niet met de auto naar het Duitse pretpark Europa Park dan is de trein misschien wel een goede optie voor je! Europa Park ligt helemaal in het zuiden van Duitsland, wat anders een lange rit met de auto zou betekenen. Met de trein reis je heel ontspannen, waardoor je bij aankomst bij Europa Park nog helemaal fit bent om meteen het park te gaan verkennen. Vanuit Amsterdam Centraal ben je ongeveer 6,5 uur onderweg.

Als je een treinreis Europa Park boekt bepaal je zelf je reisduur en accommodatie. Verblijf bijvoorbeeld in een officieel Europa Park hotels of in een ander hotel bij Europa Park. Je kunt een Europa Park treinreis rechtstreeks boeken bij de aanbieders op deze pagina. Het is dan ook handig om meteen alvast online Europa Park tickets te bestellen. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Treinreis Europa Park

Voordelig met de trein naar Europa Park

Europa Park tickets

Europa Park tickets

Europa Park entreekaarten met korting

Met de trein naar Europa Park

Europa Park bereik je eenvoudig en snel met de Duitse hogesnelheidstrein ICE International. Het dichtstbijzijnde station bij Europa Park is station Ringsheim-Europa Park. Vanaf Amsterdam Centraal station doe je er een kleine 6,5 uur over om station Ringsheim-Europa Park te bereiken en je hoeft slechts een keer over te stappen. Eenmaal aangekomen in Ringsheim kun je gebruik maken van een pendelbus die je naar de ingang van het park brengt. Kinderen mogen doorgaans gratis reizen met de ICE International (lees goed de voorwaarden), waardoor je goedkoop met de trein naar Europa Park kunt. Bovendien geldt vaak hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de treintickets zijn.

Europa Park arrangement met de trein

Het boeken van een treinreis naar Europa Park is nog maar het begin. Stel je eigen Europa Park vakantie samen door ook een hotel bij Europa Park te boeken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een officieel Europa Park hotels. Europa Park tickets voor het pretpark en waterpark zijn doorgaans niet inbegrepen, dus zorg dat je deze ook ruim tevoren online bestelt. Op de pagina Europa Park tickets vind je enkele aanbieders van goedkope entreekaarten. Je kunt je treinreis ook combineren met een Europa Park arrangement van een van de erkende en betrouwbare reisorganisaties op deze website. Een Europa Park arrangement kan goedkoop uitvallen, doordat zowel je hotels als je tickets al bij de prijs inbegrepen zijn.

Liever met de bus?

Op diverse data wordt door sommige reisaanbieders ook een Europa park busreis georganiseerd. Deze zijn vaak voordelig en dus snel vol. Bij je busreis Europa Park is vaak al een entree ticket voor het park inbegrepen en verblijf je in een hotel in de omgeving. Sommige Europa Park busreizen combineren een bezoek aan het pretpark met de mooie stad Straatsburg.