03-01-2019

Ook in 2019 rijdt er weer een bus naar Europa Park die er een combinatie bezoek met de stad Straatsburg van maakt. Een gevarieerde reis waar je pret met cultuur kunt combineren. Vanaf nu kun je je plaats in de bus reserveren. Wees er snel bij, omdat deze busreis naar Europa Park erg populair is! De reis is te reserveren bij Kras.

Europa Park busreis

Deze busreis naar Europa Park brengt je, onder leiding van een ervaren chauffeur, in een Comfort Class touringcar naar Duitsland. Je overnacht tijdens dit arrangement in een driesterren hotel op korte afstand van Europa Park. Iedere ochtend wordt er een prima ontbijt geserveerd.

Programma busreis Europa Park

Op de eerste dag brengt de chauffeur je richting het Duitse plaatsje Kehl aan de rand van Straatsburg. Hier kun je inchecken en heb je de avond vrij om alvast richting Straatsburg te gaan om bijvoorbeeld een heerlijk hapje te eten. Vlakbij het hotel is een metroverbinding die je binnen 15 minuten in Straatsburg brengt. Maak het deze eerste avond niet te laat, omdat de volgende dag het grootste pretpark van Duitsland op je ligt te wachten. De volgende dag brengt de bus je naar de ingang van Europa Park waar je een hele dag plezier kunt beleven. Op het einde van de dag brengt de bus je ook weer naar je hotel. Vervolgens kun je de volgende dag na je ontbijt kiezen om naar Straatsburg te reizen of om een tweede dag Europa Park te gaan doen.

Let wel op dat er bij dit Europa Park arrangement maar één dag entree is inbegrepen voor Europa Park en dat je dus voor je tweede dag zelf een ticket moet kopen. Dit kan bij de reservering al worden aangegeven, maar kan ook al makkelijk online op onze website. Kijk hiervoor op de pagina met Europa Park tickets. Na weer een geslaagde dag brengt de bus je voor de laatste keer terug naar je hotel om hier nog een nacht te slapen, zodat je de volgende dag na het ontbijt uitgerust bent om aan de terugreis naar Nederland te beginnen.

Gevarieerd aanbod

Doordat deze busreis Europa Park zowel een pretpark als een grote stad aandoet biedt dit arrangement een gevarieerd aanbod. Je kunt in Europa Park de eerste dag volop plezier beleven aan diverse attracties en shows. De tweede dag kun je met het bezoek aan Straatsburg wat cultuur ervaren en genieten van deze bijzondere stad.

Vind hier de beste prijs

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park