Een busreis Europapark zit in het aanbod van verschillende erkende Nederlandse reisaanbieders. Europa Park is het grootste pretpark van Duitsland met meer dan 100 attracties, diverse restaurants, shows en hotels. Een meerdaags bezoek met een bus is dan ook zeker aan te raden. Bij Europa Park overnachten kan in één van de officiële Europa Park Hotels, maar ook in een hotel in de omgeving van het pretpark.

Met een busreis naar Europapark overnacht je doorgaans in een comfortabel hotel vlakbij het pretpark. Een busreis Europapark heeft verschillende voordelen. Zo kom je bijvoorbeeld ondanks de lange reisdag uitgerust bij het pretpark aan. Door de combinatie van vervoer, accommodatie en entreekaarten voor het pretpark kan een busreis naar Europa Park bovendien een voordelige optie zijn. Vind hieronder de beste en voordeligste optie en reserveer vandaag nog je plaatsje in de bus!... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park

Europa Park arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Met de bus naar Europa Park

Een busreis Europa Park is de ideale manier om op je gemak Europa Park en waterpark Rulantica te bezoeken. Je hoeft zelf niet te rijden en in de luxe bus vliegt de tijd voorbij. Een busreis Europa Park boek je eenvoudig bij één van de reisorganisaties op deze website. Kies een aanbieder om de mogelijkheden, data en prijzen te bekijken. Voor een Europa Park busreis vind je opstapplaatsen door heel Nederland. Meestal rijdt de bus eerst vanuit de opstapplaats naar een centraal verzamelpunt vanuit waar de reis naar Europa Park dan echt begint. In de bus is doorgaans de mogelijkheid een hapje of een drankje te kopen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen eten en drinken meenemen.

Busreis Europapark

Een Europapark busreis is meestal een arrangement van drie of vier dagen. Je verblijft doorgaans in een hotel op enige afstand van Europa Park of Rulantica. Dat is helemaal niet erg, want de bus brengt je er toch naartoe en op deze manier kunnen Europa Park arrangementen soms met korting worden aangeboden. De aanbieders van Europa Park busreizen kiezen altijd voor een net en comfortabel hotel inclusief ontbijtbuffet. Met goed gevulde maag word je daarna door de bus naar Europa Park gebracht. Afhankelijk van het type arrangement dat je boekt zijn entreekaarten voor één of twee dagen Europa Park en/of Rulantica inbegrepen. Soms kun je Europa Park tickets voor het pretpark of waterpark voor een extra dag bij boeken en sommige Europa Park busreizen brengen ook nog een bezoek aan een andere leuke plek in de omgeving van Europa Park, zoals de stad Straatsburg. Alle aanbieders van een Europa Park busreis op onze website zijn erkende en betrouwbare partijen.

Ga je toch liever met eigen vervoer? Kijk dan op onze website met Europa Park arrangementen voor meer mogelijkheden.

Busreis Europapark (Flixbus)

Een goedkope mogelijkheid om naar Europa Park te reizen is de Flixbus. Deze goedkope, maar comfortabele bus met gratis WiFi rijdt naar heel veel verschillende bestemmingen, waaronder ook Europa Park. Je moet meestal wel een keer overstappen, maar nog nooit bereikte je Europa Park zo goedkoop. Het voordeel van deze busreis Europapark is bovendien dat deze bijna elke dag rijdt en je dus flexibel bent in je aankomst- en vertrekdag. Wanneer je met de Flixbus naar Europa Park gaat bespaar je veel geld. Van dat geld kun je misschien wel een nachtje extra blijven slapen en het pretpark nog een dag extra bezoeken! Op de pagina’s Europa Park Hotels en hotel bij Europa Park boek je eenvoudig je verblijf. Ook Europa Park tickets voor het pretpark of waterpark kun je al voor vertrek online kopen.