14-12-2019

Bezoek Europa Park Duitsland comfortabel met de bus en maak nu gebruik van deze aantrekkelijke busreis Europa Park aanbieding. Deze aanbieding is te reserveren vanaf 289 euro per persoon met vertrek op donderdag 23 april 2020. Wanneer je nu reserveert krijg je ook nog eens 10 euro per persoon extra korting tijdens het afronden van je reservering.

Busreis Europa Park

Een busreis naar Europa Park Duitsland is een comfortabele manier om dit leuke pretpark te ontdekken. Met een busreis kom je namelijk uitgerust op je bestemming aan en tijdens de rit kun je al met de voorpret beginnen door je wat te gaan inlezen over Europa Park. Europa Park is namelijk het grootste pretpark van Duitsland en heeft zoveel attracties, shows en restaurants dat je hier gemakkelijk meerdere dagen kunt verblijven. Met een goede planning kun je ervoor zorgen dat je het meeste uit je bezoek aan Europa Park haalt.

Busreis inclusief entree Europa Park

Wanneer je deze busreis naar Europa Park boekt krijg je bij je reservering ook nog eens één entreekaart per persoon voor Europa Park. Deze tickets zitten dus al bij het totaalbedrag van 289 euro per persoon inbegrepen. Je bezoekt met deze busreis Europa Park op vrijdag. Je hebt dan de hele dag de tijd om het pretpark te bezoeken. De volgende dag staat er een bezoek aan Straatsburg gepland. Maar wil je liever nog een dag Europa Park bezoeken dan is dit ook mogelijk. Echter moet je er dan wel voor zorgen dat je een extra ticket per persoon aanschaft. Kijk voor goedkope Europa Park tickets op onze speciale pagina.

Waterpark Rulantica

Nieuw sinds eind 2019 is waterpark Rulantica. Dit grote overdekte waterpark ligt op korte afstand van Europa Park. Je kunt er dus ook voor kiezen om je tweede dag een bezoek te brengen aan dit grote waterpark. Let wel op dat je hiervoor zelf gebruik moet maken van de gratis shuttle service die vanuit Europa Park naar Rulantica rijdt. Ook heb je hier speciale tickets voor nodig die je vooraf moet reserveren. Deze reservering is nodig omdat er maar een maximaal aantal bezoekers het waterpark in mogen in verband met de capaciteit.

Overnachten in een hotel

Overnachten tijdens deze busreis Europa Park doe je in Ates Hotel Garni. Het hotel ligt aan de rand van Straatsburg en is van alle gemakken voorzien. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en het vervoer van en naar Europa Park is met de touringcar bus ook al geregeld.

Opstapplaatsen busreis Europa Park

Er zijn in Nederland verschillende plaatsen waar je kunt opstappen. Vanaf deze opstapplaatsen word je naar het centrale opstappunt in Asten in Brabant gebracht. Vanuit daar gaat de bus rechtsreeks richting Europa Park.

Vind hier de beste prijs

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park