24-12-2022

Disneyland Paris viert nog tot en met 30 september 2023 haar 30everjaardag, dus dit is je laatste kans om erbij te zijn! Het 30-jarig bestaan van Disneyland Paris wordt onder andere gevierd met een nieuwe show die speciaal voor deze gelegenheid ontwikkeld is: “Dream… and Shine Brighter”.

30e verjaardag Disneyland Paris

De 30e verjaardag van Disneyland Paris wordt groots gevierd met uitbundige versieringen en bijvoorbeeld ook speciale 30 jaar Disneyland Paris souvenirs en feestelijke hapjes en drankjes. Op Central Plaza vind je speciaal voor de 30e verjaardag tien betoverende tuinen met unieke beelden van Disney Figuren (de Gardens of Wonder). Ook kun je natuurlijk je favoriete Disney Figuren live ontmoeten in hun glinsterende nieuwe outfits en tijdens de vrolijke “Dream… and Shine Brighter” show. Vier samen met hen de verjaardag van Disneyland Paris door te zingen en te dansen. De dag wordt in Disneyland Paris afgesloten door Disney D-Light: een spectaculaire avondshow met drones. Hierna volgt ook nog de vuurwerk- en lichtshow Disney Illuminations.

Tot en met 30 september

Tot en met 30 september maken al deze 30e verjaardag extra’s en activiteiten je bezoek aan Disneyland Paris nog extra leuk. Gebruik de handige kalender op de Disneyland Paris website om het beste moment voor jouw bezoek te vinden. Je kunt hier prijzen vergelijken op diverse data en van de diverse Disneyland Paris hotels. Disneyland Paris is een magische bestemming voor een korte vakantie met de hele familie in alle jaargetijden. Disneyland Paris kan ook enkele dagen een leuke tussenstop zijn van of naar naar je zomervakantie bestemming in Frankrijk of Spanje. Je kunt met een gerust hart alvast boeken: dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden kun je je verblijf vaak nog wijzigen/annuleren en in termijnen betalen.

Twee pretparken vol attracties en shows

Disneyland Paris bestaat uit twee verschillende pretparken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. In beide parken vind je buitenattracties, overdekte attracties, shows, entertainment en restaurants. In elk park is ook voor zowel jong als oud van alles te beleven. In het Walt Disney Studios Park is dit jaar het nieuwe themaland Marvel Avengers Campus geopend met twee spannende nieuwe attracties. Vanaf de zomer van 2023 zal in het Walt Disney Studios Park bovendien een nieuwe show te zien zijn. In Pixar: We Belong Together zie je alle bekende Pixar figuren uit de films in een hartverwarmend avontuur in het Studio Theater. Een dag in het Disneyland Park blijft altijd een magische belevenis door de sprookjesachtige sfeer rond het Kasteel van Doornroosje en de attracties in themaland Fantasyland. In de andere themalanden vind je spanning en avontuur voor het hele gezin.

Vind hier de beste aanbiedingen

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting

Disneyland Paris accommodaties

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie