Als je uitgerust bij het pretpark wilt aankomen is reizen met de trein naar Disneyland Parijs een goede optie! Er zijn verschillende internationale treinverbindingen die je comfortabel naar het station bij de ingang van Disneyland Parijs brengen. Hou wel rekening met een overstap, vaak in Brussel. In totaal ben je vanuit de meeste stations in Nederland ongeveer 4,5 uur onderweg met de Thalys of TGV naar Disneyland Parijs. De hogesnelheidstreinen naar Disneyland Parijs beschikken over verschillende faciliteiten zoals een restaurant, bar en Wifi. Voor meer informatie over tijden en beschikbaarheid kun je terecht op de website van NS International.

Direct naar de beste Disneyland Parijs treintickets

Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger je treintickets naar Disneyland Parijs doorgaans zijn. Ook zijn er regelmatig speciale aanbiedingen voor kinderen. Combineer je treinreis met een Disneyland Parijs hotel en tickets om zo je eigen comfortabele arrangement samen te stellen. Doordat je je auto thuis laat bespaar je ook op de tolgelden op de Parijse snelwegen. ... Lees meer

Treinreis

Disneyland Parijs

Treinreis Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Parijs
  • Treinreis

Tickets

Disneyland Parijs

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Disneyland Parijs

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Met de trein naar Disneyland Parijs 

Reizen met de trein naar Disneyland Parijs is heel eenvoudig en vooral ook ontspannen. Rust uit terwijl de trein door het landschap zoeft en kom uitgerust bij Disneyland Parijs aan. Er zijn verschillende opties. Je kunt vanuit Nederland de trein naar Brussel nemen en daarna overstappen op een trein die je direct naar Marne-La-Vallée brengt. Dit is de plaats waar Disneyland Parijs ligt, je stapt dan ook letterlijk voor de hoofdingang van het park uit.

Je kunt ook een trein rechtstreeks naar Parijs nemen (zonder overstap in Brussel), maar dan moet je in Parijs met de metro (RER, mogelijk met een overstap) nog een stukje verder reizen om Disneyland te bereiken. Metro tickets zijn te koop aan boord van de trein. In beide gevallen ben je in totaal ongeveer 4,5 uur onderweg. Dit is uiteraard ook afhankelijk van je vertrekplaats in Nederland. 

Rechtstreekse trein naar Disneyland Parijs

Vanaf april 2019 rijden er op diverse dagen en tijden treinen rechtstreeks naar Disneyland Parijs! Met de trein naar dit pretpark was nog nooit zo makkelijk. In slechts iets meer dan 3,5 uur brengt deze trein je tot precies voor de hoofdingang van Disneyland. Zo kom je uitgerust en even snel of zelfs sneller dan met de auto aan en bespaar je ook nog eens tolgeld. 

Je hoeft niet bang te zijn dat je tijdens je verblijf bij Disneyland Parijs een auto mist. Als je kiest voor een officieel Disneyland Parijs hotel of een partner hotel kun je onbeperkt gebruik maken van de shuttle bussen naar het pretpark of vanuit sommige hotels op het resort natuurlijk gewoon te voet gaan. Als je verblijft in een goedkoop hotel bij Disneyland Parijs is er altijd op korte afstand een metrostation vanuit waar je met of zonder overstap het pretpark kunt bereiken. 

Stel je eigen trein arrangement Disneyland Parijs samen

Met het boeken van alleen een treinreis ben je er natuurlijk nog niet. Kies uit de vele mogelijkheden een hotel: er is voor elke wens en elk budget wel wat te vinden. De pagina's Disneyland Parijs hotels en Hotels bij Disneyland Parijs kunnen helpen bij je keuze. Ook tickets mogen uiteraard niet ontbreken. Op de pagina Disneyland Parijs tickets vind je een overzicht van alle aanbieders en meer informatie over hoe je de goedkope Disneyland tickets kunt scoren. 

We plaatsen alleen erkende en betrouwbare aanbieders van tickets en hotels op onze website. Je weet dus zeker dat je Disneyland Parijs arrangement goed geregeld wordt. Boeken doe je na het vergelijken van alle mogelijkheden en prijzen direct bij deze aanbieders.