Een last minute Disneyland Parijs is nu te reserveren. Je krijgt nu last minute korting op een Disneyland Parijs arrangement. Wanneer je nu een verblijf bij Disneyland Parijs boekt profiteer je van een aantrekkelijke Disney last minute aanbieding. Je kunt kiezen voor een arrangement op basis van eigen vervoer of een busreis Disneyland Parijs.

Overnachten met dit arrangement doe je in een officieel Disneyland hotel of in een goedkoop hotel in de directe omgeving van het pretpark. De eerste maanden van het jaar (januari, februari en maart) is het vaak erg rustig in Disneyland Parijs. Voor deze periode zijn er dan ook vaak de meeste last minutes te reserveren.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Treinreis Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Parijs

Last Minute Disneyland Parijs

De Disneyland last minute aanbieding geldt op een verblijf in diverse hotels. Je kunt dus zelf kiezen welk hotel je het leukst vindt of het meest goedkope Disneyland Parijs hotel kiezen. Sommige last minute aanbiedingen bieden de keuze uit een aantal Disneyland Parijs partner hotels, waaronder Campanile Val de France, het B&B Hotel en Grand Magic Hotel. Dit zijn allemaal comfortabele hotels op korte afstand van het pretpark. Regelmatig rijden er shuttlebussen vanuit het hotel naar de Disneyland parken. Een last minute Disney boek je meetsal al vanaf 1 overnachting. Uiteraard is toegang tot beide parken bij de meeste Disneyland arrangementen inbegrepen.

Busreis Disneyland Parijs

Een last minute aanbieding kan ook gelden voor een busreis Disneyland Parijs. Op diverse data door het jaar heen rijdt er een bus naar Disneyland Parijs. Bekijk snel het overzicht en profiteer nu van last minute korting en gegarandeerd vertrek van de busreizen. Een busreis Disneyland Parijs is vaak maar iets duurder dan een eigen vervoer reis en je komt uitgerust op de plek van bestemming aan. Bovendien bespaar je geld doordat je geen tol hoeft te betalen op je reis naar Disneyland. Boek snel, want vol is vol bij deze busreizen.

Minder druk

De maanden januari, februari en (begin) maart staan erom bekend dat het minder druk is in Disneyland Parijs. Vaak zijn er voor deze periode de meeste last minutes beschikbaar. Dat het rustig is is een mooie bijkomstigheid, want dan kun je nog vaker in al je favoriete attracties. Op deze minder drukke dagen heb je ook meer tijd om rustig ergens wat te eten of te drinken en van de Disney sfeer te genieten. Boek dus nu snel een Disney last minute aanbieding en voordat je het weet is het al tijd om je koffer in te pakken en op weg naar Mickey Mouse te gaan.