Gezellige versieringen, kerstbomen en duizenden lichtjes maken kerst in Disneyland Parijs een magische ervaring. De enorme versierde kerstboom in Main Street USA is een echte blikvanger. Ook de kerstman kun je tegenkomen in Disneyland Parijs en natuurlijk hebben ook de Disney figuren hun mooiste kerst outfits aan getrokken. De meeste attracties, behalve enkele buiten attracties, zijn onder normale winterse weersomstandigheden gewoon geopend.

Even opwarmen kan prima in de Main Street, waar je op zoek kunt naar speciale Disney kerst souvenirs in de vele winkeltjes of wat kunt eten en drinken in de gezellige restaurants. En omdat het in de winter vroeg donker is kun je extra lang genieten van de mooie verlichting in Disneyland Parijs. Tijdens het kerst seizoen zijn er bovendien allerlei extra shows en entertainment te zien in beide Disneyland parken. Geniet in de kerstvakantie meerdere dagen van Disneyland Parijs en vind hieronder een passend arrangement.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets

Disneyland Parijs tickets

Tickets Disneyland Parijs Kerst

Entreekaarten Disneyland Parijs tijdens Kerstmis

Kerst in Disneyland Parijs

Met kerst is Disneyland Parijs nog magischer dan anders. Op de officiële website van Disneyland Parijs kun je heel eenvoudig en flexibel je verblijf tijdens het kerst seizoen boeken. De dag van aankomst kies je zelf, evenals het hotel waarin je wilt verblijven. Je hebt de keuze uit officiële Disneyland Parijs hotels (op loopafstand van het pretpark) of Disneyland Parijs partner hotels. Vanuit al deze hotels rijden gratis shuttle bussen naar Disneyland Parijs. Vanuit de officiële Disneyland Parijs hotels kun je ook te voet naar de pretparken, maar zeker bij koud weer is het ook fijn om de bus te kunnen nemen.

Tijdens het Disneyland Parijs kerst seizoen kun je genieten van allerlei extra’s, zoals bijzondere kerst shows en de mooie aankleding van het park met kerstdecoraties, ontelbare lichtjes en andere winterse elementen. En wat is er nu leuker dan je favoriete Disney figuren in hun kerst outfit tegenkomen!

Disneyland Parijs kerst arrangement eigen vervoer

Diverse reisorganisaties bieden tijdens de kerst periode een Disneyland Parijs arrangement aan. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende aanbieders waarbij je je Disneyland kerst arrangement kunt boeken. Met je eigen auto rijd je comfortabel en met al je bagage bij de hand naar het pretpark bij Parijs. Je kunt kiezen voor een Disneyland Parijs kerst arrangement met verblijf in één van de officiële Disney hotels of in een hotel in de directe omgeving. De officiële Disneyland Parijs hotels liggen op loopafstand (vijf tot twintig minuten) van de pretparken.

Een goedkoop Disneyland Parijs kerst arrangement vind je eerder als je kiest voor een verblijf in één van de hotels in de omgeving. Reisaanbieders kopen deze hotels vaak van tevoren in, waardoor ze een scherpe prijs kunnen bieden. Vanuit je hotel bij Disneyland Parijs rijd je doorgaans in korte tijd naar de pretparken. Houd er wel rekening mee dat je je auto dan betaald dient te parkeren. Afhankelijk van de ligging van je hotel kun je ook gebruik maken van de metro naar Disneyland Parijs. Sommige hotels hebben familiekamers beschikbaar.

Disneyland Parijs kerst busreis

Met verschillende reisaanbieders kun je met de bus naar Disneyland Parijs tijdens het kerst seizoen. Boek je Disneyland Parijs kerst busreis bij één van de aanbieders op deze pagina voor een zorgeloze reis. Een busreis Disneyland Parijs wordt aangeboden met verschillende verblijfsduren (bijvoorbeeld twee, drie, vier of vijf dagen) in Disneyland Parijs partner hotels en andere hotels in de omgeving van Disneyland Parijs. Deze comfortabele hotels hebben vaak een gratis shuttle bus verbinding met Disneyland Parijs en bieden ook familiekamers (tot en met maar liefst zes personen) aan.

Bij een kerst busreis Disneyland Parijs in het kerst seizoen kun je bij de meeste aanbieders gebruik maken van veel verschillende opstap plaatsen door heel Nederland. Je reist altijd met een comfortabele touringcar naar Disneyland Parijs, waardoor je uitgerust bij het pretpark aankomt. Er zijn ook aanbieders die een combinatie busreis Disneyland en de stad Parijs in hun assortiment hebben. Tijdens de kerstperiode is Parijs extra mooi en sfeervol en je kunt er ook heerlijk kerst shoppen.

Disneyland Parijs kerst arrangement samenstellen

Je kunt ook kerst in Disneyland Parijs vieren zonder een volledig arrangement in een Disneyland Parijs hotel of partner hotel te boeken. Nabij Disneyland Parijs vind je diverse goedkope hotels van waaruit je met je auto toch snel bij de ingang van het pretpark staat. Je kunt je bezoek aan Disneyland Parijs dan ook combineren met een dagje kerst shoppen in het nabijgelegen winkelcentrum Val d’Europe. Ook in het centrum van Parijs vind je ontelbare hotels waar je kunt verblijven. Omdat Disneyland Parijs een eigen metrostation heeft kun je dan ook met het openbaar vervoer een dagje een bezoek brengen aan Disneyland Parijs in de kerst sfeer.

Vergelijk goed de prijzen, zodat je een goedkoop hotel bij Disneyland Parijs vindt. Bestel vervolgens ook online je Disneyland Parijs tickets met korting voor een wonderlijk verblijf. Kerst in Disneyland Parijs is iets wat je niet wilt missen!