18-11-2023

In 2024 kun je genieten van een nieuwe droneshow in Disneyland Parijs. De naam van deze nieuwe droneshow is Disney Electrical Sky Parade en de show brengt een ode aan de Main Street Electrical Parade die midden jaren negentig tegen sluitingstijd van het park door Main Street U.S.A ging. De Main Street Electric Parade had zeer herkenbare en iconische muziek en op deze vrolijke deuntjes reden er diverse verlichte voertuigen door Main Street U.S.A. Omdat deze parade vaak in de avond te zien was, waren alle voertuigen prachtig verlicht en was dit de perfecte afsluiting van je dag in Disneyland Parijs.

Disney Electric Sky Parade

Met de nieuwe Disney Electric Sky Parade brengt het park dus de vrolijke muziek en verlichte voertuigen terug naar het park. Echter dit keer niet als echte voertuigen maar als verlichte drones. Vanaf Central Plaza, het centrale plein in Disneyland Parijs, heb je een prachtig uitzicht op het beroemde kasteel van Doornroosje waarboven de diverse drones de contouren van de verschillende voertuigen die we kennen uit de Main Street Electric Parade vormen. Omdat de drones diverse kleuren kunnen weergeven zorgt dit voor een prachtig kleurrijk spektakel. Naast de vele drones zal het kasteel van Doornroosje tijdens de show ook verlicht worden en voorzien zijn van projecties en andere effecten.

Disney Electric Sky Parade maakt gebruik van ruim 500 drones waarvan de technologie is ontwikkeld door het bedrijf Dronisos. De show zal vanaf 8 januari 2024 te zien zijn tot en met 30 september 2024. Disneyland Parijs is het enige Disney pretpark ter wereld dat een show opvoert waarin gebruik wordt gemaakt van drones.

Disney Symphony of Colours

De nieuwe drones show van Disneyland Parijs is onderdeel van Disney Symphony of Colours. Dit is een nieuw festival dat op 8 januari 2024 zal starten. Naast Disney Electric Sky Parade zal er nog een nieuwe show te zien zijn op Central Plaza. In deze nieuwe show die start in februari 2024 zullen weer diverse bekende Disney figuren hun opwachting maken.

Ook in het Walt Disney Studios park zal in het nieuwe jaar een nieuwe show te zien zijn. Deze show zal in het teken staan van de film Alice in Wonderland en opgevoerd worden op de plaats waar vroeger de Moteurs… Action! Stunt Show werd opgevoed.

Disneyland Hotel

Wil je in 2024 een bezoek brengen aan Disneyland Parijs dan zijn er diverse mogelijkheden om te overnachten. Er zijn een aantal Disneyland Parijs hotels en er is met het Davy Crockett Ranch een compleet vakantiepark. Kies je voor een Disneyland Parijs hotel dan kun je vanaf januari ook weer overnachten in het compleet gerenoveerde Disneyland Hotel. Het vijfsterren Disneyland Hotel is gethematiseerd naar de vele bekende Disney prinsessen en opent op 25 januari weer haar deuren voor gasten.

Bekijk op onze handige pagina met het overzicht van alle Disneyland Parijs hotels en de vele online aanbieders. Zo kun je zelf kiezen welk Disney hotel je wilt reserveren en bij welke aanbieder de prijzen en voorwaarden het beste zijn.

Disneyland Parijs aanbiedingen

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting

Treinreis Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs accommodaties

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie