Disneyland Parijs tickets van onderstaande aanbieders kun je online reserveren en gemakkelijk thuis uitprinten. Naast de korting die je krijgt op de Disneyland Parijs tickets scheelt het ook weer wachten bij de kassa van Disneyland Parijs. Op deze manier kun je efficiënt je dagje Disneyland Parijs beginnen. Het reserveren van Disneyland tickets gebeurt natuurlijk alleen bij betrouwbare partners waarop je op een beveiligde server je Disneyland tickets kunt reserveren en betalen.

Direct naar de goekoopste Disneyland Parijs tickets

Begin vandaag nog met de voorpret van je bezoek aan Disneyland Parijs en bestel hieronder je Disneyland Parijs tickets met korting. Vergelijk goed de prijzen, maar ook de voorwaarden van de tickets die onderstaande organisaties aanbieden. Houd er rekening mee dat sommige tickets slechts op bepaalde dagen geldig zijn. Met sommige tickets kun je beide Disneyland pretparken bezoeken op één dag bezoeken. ... Lees meer

Tickets

Disneyland Parijs

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Disneyland Parijs

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Arrangementen

Incl. entreekaarten
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Disneyland Parijs tickets

Disneyland Parijs hanteert een systeem waarbij tickets niet elke dag dezelfde prijs hebben. Bijvoorbeeld in weekenden in het hoogseizoen en schoolvakanties zijn de tickets duurder dan doordeweeks in het laagseizoen. Het verschil in prijs kan flink oplopen, probeer dus je bezoek aan Disneyland Parijs zodanig te plannen dat je goedkope Disneyland Parijs tickets kunt kopen. De ticket kalender op de website van Disneyland Parijs kan je hierbij helpen.

Bij het kopen van je entree tickets via de website van Disneyland Parijs dien je dus ook goed te bekijken welk ticket je aanschaft. De goedkope Disneyland Parijs tickets zijn daadwerkelijk alleen geldig in bepaalde periodes. Indien je tickets bestelt via één van de andere ticket aanbieders check dan ook goed de geldigheid voor de periode dat je wilt gaan. 

Disneyland Parijs biedt je ook de keuze uit een ticket voor één of meerdere dagen. Bovendien kun je met sommige tickets twee pretpark op dezelfde dag bezoeken. Of je deze optie wilt en gaat gebruiken hangt van veel dingen af, waaronder de duur van je verblijf, de drukte tijdens je verblijf en of je per se alle attracties in de twee parken wilt doen. In principe kun je in beide parken (meer dan) een volle dag besteden, maar als je alleen de belangrijkste attracties wil doen kan een 1 dag/2 parken ticket van pas komen. 

Disneyland Parijs tickets kopen

Je kunt je de Disneyland Parijs tickets van je keuze bestellen bij de aanbieders op deze pagina. Online krijg je meestal korting op de entree prijs die aan de kassa geldt. Bovendien kun je je tickets thuis vast printen, waardoor je bij aankomst bij Disneyland direct door kunt lopen naar de kaartcontrole. Dit scheelt wachten bij de kassa. Het online bestellen en betalen van Disneyland tickets gaat bij al deze aanbieders op een veilige manier. 

Maak gebruik van een Disneyland Parijs aanbieding 

De beste manier om goedkope Disneyland Parijs tickets te bemachtigen is door gebruik te maken van een aanbieding. Disneyland Parijs heeft regelmatig een nieuwe aanbieding, waarbij volwassenen bijvoorbeeld het kindertarief betalen of waarbij je één of meerdere dagen gratis entree ontvangt. Vaak geldt hoe langer je verblijf, hoe lager de prijs per dag wordt. 

Een Disneyland Parijs arrangement waarbij verblijf, eventueel vervoer en entree tickets bij de prijs inbegrepen zijn is meestal ook een voordelige optie. Ook hierbij loont het de moeite verschillende aankomstdagen te vergelijken. Zo is aankomst op een zondag vaak goedkoper dan aankomst op een zaterdag bijvoorbeeld. Kijk voor meer informatie op de pagina's Disneyland Parijs arrangement en Busreis Disneyland Parijs. Ook hiervoor komen regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voorbij waarbij kinderen bijvoorbeeld gratis verblijven en gratis entree tot het pretpark krijgen.