23-04-2023

Maak nu gebruik van deze zeer hoge korting op Plopsaland de Panne tickets. Bij aankoop van Plopsaland de Panne tickets ontvang je tussen 23 april 2023 en 27 april 2023 maar liefst 50% korting op Plopsaland tickets. Deze korting is alleen geldig op tickets voor personen boven de 1 meter. Voor deze actie gebruik je een speciale kortingscode. Deze kortingscode is KONING.

Plopsaland tickets met korting

Je kunt wel vaker goedkope Plopsaland tickets online scoren, maar een hoge korting zoals nu van 50% komt niet vaak voor. Deze korting is speciaal ingezet voor koningsdag (27 april). De goedkope tickets zijn wel beperkt beschikbaar. Zorg ervoor dat je deze goedkope Plopsaland tickets voor 27 april bestelt om van de 50% korting te profiteren.

Hoe verzilver je de korting?

Als je gebruik wilt maken van deze 50% korting bezoek dan uiterlijk 27 april de officiële website van Plopsaland. Selecteer vervolgens het aantal tickets en voer tijdens dit bestelproces de speciale kortingscode KONING in en je ziet dat er 50% korting van je tickets af gaat. Let wel op dat je alleen tickets met korting kunt bestellen voor een bezoek tot en met 15 juli 2023.

Plopsaqua Waterpark

De korting is overigens ook geldig voor Plopsaqua, het grote overdekte waterpark van Plopsaland de Panne. Zo kun je een dagje in Plopsaland de Panne en een middagje zwemmen in Plopsaqua leuk met elkaar combineren. Boek dan ook nog een overnachting in het Plopsa Hotel of een andere accommodatie in de omgeving en maak er een leuke korte vakantie van.

Als je er een korte vakantie van maakt is het ook nog leuk om het plaatsje De Panne en omgeving te ontdekken. De Panne ligt namelijk aan de Belgische kust die, zeker met mooi weer, het bezoeken waard is.

Check hier de beste prijs

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets

Plopsaqua tickets

Entreekaarten PlopsAqua met korting

Plopsaland accommodaties

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie