Heb je altijd al eens willen slapen in een echt Plopsa Hotel? Grijp dan nu je kans en boek een compleet Plopsaland arrangement in het Plopsa Hotel inclusief overnachting, toegang tot Plopsaland en Plopsaqua, een diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Er zijn verschillende Plopsa Hotel kamers, natuurlijk allemaal geheel in Plopsa/Studio 100 stijl! Er is zelfs een Plopsa Hotel F.C. De Kampioenen kamer die geheel is gethematiseerd naar deze populaire Belgische komedie serie.

Direct naar de beste Plopsaland aanbiedingen

Het Plopsa Hotel ligt direct naast pretpark Plopsaland De Panne en waterpark Plopsaqua. Dit Plopsaland Hotel is uiteraard geheel in de kleurrijke Plopsa stijl en overal vind je de bekende Studio 100 karakters terug. Er zijn standaard kamers beschikbaar die van alle gemakken voorzien zijn en waar je allerlei leuke Studio 100 details en versiering vindt. Wil je je echt helemaal onderdompelen in de wereld van je favoriete Studio 100 figuur? Boek dan in het Plopsa Hotel een themasuite, zoals de K3 suite, Mega Mindy Suite, Piet Piraat Suite, Bumba Suite, Maya de Bij Suite, Plop Suite, Wickie de Viking Suite en Samson & Marie Suite. De kamers in het Plopsa Hotel zijn geschikt voor vier, vijf of zes personen en daarmee dus ook geschikt voor grotere gezinnen.... Lees meer

Reserveren

Incl. Tickets
Plopsaland De Panne

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Vergelijk aanbieders

Arrangementen

Incl. Tickets
Plopsaland De Panne

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Plopsa Hotel voordelen

Als gast van het Plopsa Hotel profiteer je van allerlei extra's en van verschillende voordelen. Zo heb je gedurende je hele verblijf toegang tot zowel Plopsaland De Panne als ook waterpark Plopsaqua. Het pretpark betreed je via een speciale ingang. Verder kun je gratis gebruik maken van de hotel parking, zo bespaar je weer op je parkeerkosten. Je boekt in het Plopsa Hotel altijd een compleet Plopsaland arrangement, waarbij een luxe diner in het restaurant van het hotel ‘Le Grand Buffet’ en een ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen zijn. Verder beschikt het Plopsa Hotel nog over een gezellige bar en een groot en zonnig terras. Het Plopsa Hotel beschikt over familiekamers geschikt voor maximaal zes personen.

Plopsa Hotel faciliteiten

Het Plopsa Hotel beschikt over veel faciliteiten. Zo is er met 'Le Grand Buffet' een goed restaurant aanwezig. Ook wanneer je even wilt uitrusten en wat wilt drinken dan kun je in de sfeervolle bar terecht. Het Plopsa Hotel heeft een eigen parkeerplaats waar je gedurende je verblijf je auto kostenloos kunt parkeren. Het hotel heeft geen eigen zwembad, maar dat is geen probleem. Je wandelt namelijk vanuit het Plopsa Hotel direct naar het naastgelegen waterpark Plopsaqua. Wanneer je een overnachting boekt in het Plopsa Hotel zijn entree tot Plopsaqua en Plopsaland inbegrepen.

Overnachten Plopsaland

Bij Plopsaland overnachten kan in dit mooie en luxe gethematiseerde Plopsa Hotel. Het hotel heeft enorm veel voordelen waardoor je alles uit je bezoek aan Plopsaland kunt halen. Is het Plopsa Hotel nu net niet de accommodatie die je zoekt wanneer je bij Plopsaland wilt overnachten? Geen paniek, er zijn in de directe omgeving van Plopsaland de Panne nog genoeg andere mogelijkheden. Zo liggen er op korte afstand diverse andere hotels en vakantieparken.

Wanneer je overnacht in de omgeving van Plopsaland biedt het je ook de mogelijkheid om de omgeving van Plopsaland te ontdekken. Plopsaland ligt namelijk in het gezellige plaatsje De Panne aan de Belgische kust. Deze ligging maakt Plopsaland zeker geschikt voor een korte vakantie. Je kunt je prima twee dagen vermaken met alle leuke attracties in Plopsaland en het grotendeels overdekte waterpark Plopsaqua. Wil je even wat anders dan sta je binnen enkele minuten rijden of fietsen bij het strand en de gezellige boulevard. Je kunt ook de andere Belgische kustplaatsjes in de omgeving gaan ontdekken.