Het Plopsa Hotel ligt direct naast pretpark Plopsaland de Panne en waterpark Plopsaqua. Dit Plopsaland Hotel is uiteraard geheel in de kleurrijke Plopsa stijl en overal vind je de bekende Studio 100 karakters terug. Er zijn standaard kamers beschikbaar die van alle gemakken voorzien zijn en waar je allerlei leuke Studio 100 details en versiering vindt. Wil je je echt helemaal onderdompelen in de wereld van je favoriete Studio 100 figuur? Boek dan in het Plopsa Hotel een themasuite, zoals de K3 suite, Mega Mindy Suite, Piet Piraat Suite, Bumba Suite, Maya de Bij Suite, Plop Suite, Wickie de Viking Suite en Samson & Marie Suite. De kamers in het Plopsa Hotel zijn geschikt voor vier, vijf of zes personen en daarmee dus ook geschikt voor grotere gezinnen.

Heb je altijd al eens willen slapen in een echt Plopsa Hotel? Grijp dan nu je kans en boek een compleet Plopsaland arrangement in het Plopsa Hotel inclusief overnachting, toegang tot Plopsaland en Plopsaqua, een diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Er zijn verschillende Plopsa Hotel kamers, natuurlijk allemaal geheel in Plopsa/Studio 100 stijl! Er is zelfs een Plopsa Hotel F.C. De Kampioenen kamer die geheel is gethematiseerd naar deze populaire Belgische komedie serie.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsa Hotel voordelen

Als gast van het Plopsa Hotel profiteer je van allerlei extra's en van verschillende voordelen. Zo heb je gedurende je hele verblijf onbeperkt toegang tot zowel Plopsaland De Panne als ook waterpark Plopsaqua. Gedurende de dagen van je verblijf kun je beide parken betreden en verlaten zo vaak als je wilt. Je kunt dus op dezelfde dag naar zowel Plopsaland als Plopsaqua en tussendoor ook altijd even terug naar je hotelkamer. Het pretpark betreedt je via een speciale ingang, waardoor je niet lang hoeft te wachten bij opening van het park.

Als Plopsa Hotel gast kun je verder gratis gebruik maken van de hotel parking, zo bespaar je weer op je parkeerkosten. Je boekt in het Plopsa Hotel altijd een compleet Plopsaland arrangement, waarbij een luxe diner in het restaurant van het hotel, ‘Le Grand Buffet’ genaamd, en een uitgebreid ontbijtbuffet in ditzelfde restaurant bij de prijs inbegrepen zijn. Verder beschikt het Plopsa Hotel nog over een gezellige bar en een groot en zonnig terras.

Plopsa Hotel hotelkamers en suites

Het Plopsa Hotel beschikt over 117 hotelkamers verdeeld over familiekamers geschikt voor maximaal zes personen en zelfs een aantal prachtig gethematiseerde luxe suites van bekende Studio 100 helden. De standaard kamers heten theaterkamers, omdat ze net als het hotel volledig ontworpen zijn in theaterstijl. Ook in deze kamers vind je allerlei leuke Studio 100 decoraties en foto's. Er zijn theaterkamers voor vier of zes personen te reserveren, met een tweepersoonsbed, een of twee stapelbedden en in sommige gevallen een bedbank. Je kunt ook kiezen voor een luxe suite met meer ruimte en comfort, zoals een zithoek en een bad. Natuurlijk zijn alle kamers van het Plopsa Hotel rookvrij en beschikken ze allemaal over een goede Wifi verbinding en airconditioning. Babybedjes zijn natuurlijk ook beschikbaar in het Plopsa Hotel. Deze kun je via je online reservering aanvragen in het opmerkingenveld.

Plopsa Hotel themakamers en themasuites

Wil je een extra bijzondere overnachting? Kies dan voor een verblijf in een themakamer of luxe themasuite in het Plopsa Hotel. Er zijn diverse themakamers om uit te kiezen, waaronder een K3 themakamer, Samson & Marie themakamer, Wickie de Viking themakamer, Maya de Bij themakamer, Kabouter Plop themakamer, F.C. De Kampioenen themakamer, Heide themakamer, Bumba themakamer, Piet Piraat themakamer, Mega Mindy themakamer en een Nachtwacht themakamer. Deze kamers zijn nog uitgebreider gethematiseerd dan de standaard theaterkamers en sommige beschikken over een apart slaapgedeelte voor de kinderen. 

Plopsa Hotel faciliteiten

Bij Plopsaland overnachten in het Plopsa Hotel doe je op een all inclusive basis. Je boekt namelijk een kamer in het Plopsa Hotel inclusief toegang tot het pretpark en waterpark maar ook inclusief een ontbijt- en dinerbuffet. Het Plopsa Hotel beschikt daardoor over veel faciliteiten. Zo is er met 'Le Grand Buffet' een goed restaurant aanwezig. Ook wanneer je even wilt uitrusten en wat wilt drinken dan kun je in één van de sfeervolle bars terecht. Het Plopsa Hotel heeft een eigen parkeerplaats waar je gedurende je verblijf je auto kostenloos kunt parkeren. Wanneer je het hotel betreedt valt direct de imposante lobby op. Je waant je hier in een heus theater en grote beelden van alle populaire Studio 100 karakters kijken je vanaf de verdiepingen boven je aan. 

Het hotel heeft geen eigen zwembad, maar dat is geen probleem. Je wandelt namelijk vanuit het Plopsa Hotel direct naar het naastgelegen waterpark Plopsaqua. In Plopsaqua zijn tal van glijbanen, een wildwaterbaan en een buitenzwembad. Plopsaqua staat garant voor uren zwemplezier. Wanneer je een overnachting boekt in het Plopsa Hotel zijn entree tot Plopsaqua en Plopsaland inbegrepen. Dus je kunt onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Plopsaland te bieden heeft.

Plopsaland overnachten

Bij Plopsaland overnachten kan in dit mooie en luxe gethematiseerde Plopsa Hotel. Het hotel heeft enorm veel voordelen waardoor je alles uit je bezoek aan Plopsaland kunt halen. Is het Plopsa Hotel nu net niet de accommodatie die je zoekt wanneer je bij Plopsaland wilt overnachten? Geen paniek, er zijn in de directe omgeving van Plopsaland de Panne nog genoeg andere mogelijkheden. Zo liggen er op korte afstand diverse andere hotels en vakantieparken.

Wanneer je overnacht in de omgeving van Plopsaland biedt het je ook de mogelijkheid om de omgeving van Plopsaland te ontdekken. Plopsaland ligt namelijk in het gezellige plaatsje De Panne aan de Belgische kust. Deze ligging maakt Plopsaland zeker geschikt voor een korte vakantie. Je kunt je prima twee dagen vermaken met alle leuke attracties in Plopsaland en het grotendeels overdekte waterpark Plopsaqua. Wil je even wat anders dan sta je binnen enkele minuten rijden of fietsen bij het strand en de gezellige boulevard. Je kunt ook de andere Belgische kustplaatsjes in de omgeving gaan ontdekken.

Plopsa Hotel - Plopsaland

Plopsa Hotel Last Minute

Het Plopsa Hotel last minute reserveren is niet altijd slim. Het Plopsa Hotel is namelijk zeer populair en dus zit het vaak al snel vol. Daardoor zijn er vaak weinig last minutes beschikbaar. Als er een Plopsa Hotel last minute beschikbaar is dan is dat vaak in het laagseizoen. Voordelen van een last minute is dat de prijs dan een stuk lager ligt dan gebruikelijk en dat de kans aanwezig is dat het in het pretpark ook rustiger is! Is er een aanbieding van een Plopsa Hotel last minute dan plaatsen wij deze altijd op onze website. Op deze manier mis je nooit een aanbieding en kun je goedkoop bij Plopsaland overnachten.

Plopsa Hotel als daggast

Blijf je niet in het Plopsa hotel overnachten maar bijvoorbeeld in een hotel in de omgeving? Dan kun je als gast ook gebruik maken van het restaurant van het Plopsa Hotel. Zo kun je ervoor kiezen om, voordat je aan je dagje Plopsaland begint, een lekker ontbijt te nuttigen in het restaurant. Of wat dacht je van een bezoek aan het restaurant voor een heerlijk diner na je dagje in Plopsaland? Wil je even op adem komen in één van de gezellige bars van het Plopsa Hotel dan is ook dit allemaal mogelijk. Let wel even op dat het restaurant vol kan zitten. Reserveren is hiervoor aangeraden.