Op verschillende dagen in november en december en de gehele kerstvakantie is Plopsaland De Panne geopend. Het Belgische pretpark Plopsaland in De Panne speelt leuk in op de feestdagen met speciale Sinterklaas weekenden en daarna een gezellige kerst sfeer in het pretpark. Als je in de winter Plopsaland bezoekt kun je genieten van gezellige verlichting, mooie versieringen en extra shows en activiteiten zoals een ijspiste, winterparade en warme kampvuren. Ook hebben al je favoriete Studio 100 figuren natuurlijk hun mooiste kerst kleding aangetrokken! Veel attracties zijn bovendien bij normale winterse weersomstandigheden ook gewoon geopend. Wanneer je tijdens de kerstvakantie Plopsaland wilt gaan bezoeken dan kun je er voor kiezen om een overnachting te reserveren. Je kunt je namelijk makkelijk twee dagen vermaken in het pretpark en het naastgelegen waterpark Plopsaqua.

Maak je bezoek aan Winter Plopsaland compleet en blijf bij Plopsaland overnachten in het Plopsa Hotel of Plopsa Village. Vind hieronder een hotel of vakantiepark bij Plopsaland naar keuze of reserveer een Plopsaland arrangement waarbij je voor één prijs een overnachting en tickets reserveert.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Winter Plopsaland tickets

Entreekaarten Winter Plopsaland met korting

Plopsaland arrangementen

Winter Plopsaland arrangement

Overnachten bij Winter Plopsaland inclusief tickets

Plopsaland in de winter

Plopsaland De Panne is in de winter net zo leuk als de rest van het jaar! Op diverse data in de wintermaanden is Plopsaland De Panne geopend en heeft het een extra gezellig en winters tintje. Ook de meeste attracties zijn zo lang de weersomstandigheden het toelaten gewoon geopend. Je vermaakt je ook met alle extra's en het winterse entertainment. Wil je even opwarmen? Dan zit je goed in het overdekte Mayaland waar je diverse kinderattracties vindt. Of ga een paar uurtjes zwemmen in het overdekte waterpark (subtropisch zwembad) Plopsaqua. Je vermaakt je daar met gemak een halve dag met de verschillende baden, glijbanen, de wildwaterbaan en het leuke kinderbad. 

Overnachten Plopsaland in de winter

Na een lange dag in Plopsaland is het natuurlijk veel fijner om een nachtje te blijven slapen in plaats van in het donker nog helemaal naar huis te moeten rijden. Word 's ochtends rustig wakker en breng dan bijvoorbeeld eerst nog een bezoek aan Plopsaqua alvorens naar huis te vertrekken. Door de ligging aan de Belgische kust kun je ook prima een korte of wat langere vakantie doorbrengen bij Plopsaland. Lekker uitwaaien aan de kust en uit eten in het gezellige centrum van de plaatsjes aan de kust.

Bij Plopsaland De Panne liggen vele hotels, appartementen en vakantieparken. Kijk eens op de pagina's Hotel bij Plopsaland en Vakantiepark bij Plopsaland voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Uiteraard bestel je ook je entreekaarten vooraf online om wachten bij de kassa te voorkomen. Op de pagina Plopsaland tickets vind je aanbieders van Winter Plopsaland tickets met korting. Ga je voor gemak? Boek dan direct een compleet Plopsaland arrangement voor de winter. 

Extra attracties en entertainment in Winter Plopsaland

Tijdens de dagen dat Plopsaland in de winter geopend is kun je genieten van allerlei extra's die er normaal gesproken niet zijn. Denk bijvoorbeeld aan een heuse ijspiste waar je met het hele gezin lekker kunt schaatsen of een kleurrijke lichtshow vol met alle bekende Studio 100 figuren. En hoe leuk is het om je Studio 100 vriendjes eens in hun winterse outfit te bewonderen tijdens een meet & greet! Tijdens Winter Plopsaland is het park sfeervol aangekleed met vele lampjes en kampvuren om je bij te warmen. Op sommige dagen in de winter is Plopsaland tot in de avond geopend, zodat je extra lang kunt genieten van de sfeer in het donker. 

Kerst in Plopsaland

Ook tijdens de kerstvakantie is Plopsaland De Panne open. Al ruim voor de kerstdagen beginnen wordt het park prachtig versierd met vele kerstbomen, lichtjes en andere kerstversieringen. Drink warme chocomelk bij het kampvuur en kom zo helemaal in de kerst stemming. Op diverse dagen is er een heuse kerst parade in Plopsaland De Panne met verschillende kerstfiguren in mooi verlichte kostuums.