Een Plopsaland busreis is hier eenvoudig te reserveren. Er rijden vanuit Nederland op diverse tijden en vanaf diverse opstapplaatsen bussen naar het Belgische plaatsje De Panne. Vanuit hier is het slechts een kleine tien minuten wandelen naar de ingang van Plopsaland. Reserveer hier ook alvast je Plopsaland tickets en eventueel ook nog een overnachting in een hotel bij Plopsaland. Op deze manier maak je er op een gemakkelijke manier een compleet Plopsaland arrangement van!

In het Plopsaland pretpark en het naastgelegen waterpark Plopsaqua vermaak je je prima twee dagen. Ook de kustplaats De Panne leent zich prima voor een meerdaags bezoek met de mooie kust of het centrum met de leuke winkeltjes en smaakvolle restaurants. Een bezoek aan het Plopsa theater is in de avonduren ook nog een leuke optie.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Busreis Plopsaland De Panne

Busreis naar Plopsaland

Plopsaland busreis

De Plopsaland busreis naar Plopsaland de Panne zal zeker heerlijk rustig en relaxt verlopen. In de bus heb je namelijk de beschikking over Wi-Fi en zijn er diverse stopcontacten voor al je elektrische apparaten. Tevens is er voldoende ruimte voor je bagage en kun je in de bus voor schappelijke prijzen (warme) dranken of een kleine snack kopen. Natuurlijk mag je ook je eigen meegenomen eten en drinken nuttigen. Terwijl jij achterover leunt brengt de buschauffeur je veilig en snel naar het Belgische pretpark. 

Directe verbinding naar Plopsaland

Vanuit Eindhoven rijdt er op diverse momenten een bus rechtstreeks naar Plopsaland de Panne. Dit is een directe verbinding, zodat je binnen enkele uren al in de Belgische plaats De Panne aankomt. Vanaf het eindpunt van de bus is het slechts enkele minuten wandelen naar de ingang van het pretpark. Op deze manier kun je meteen beginnen met je bezoek! Ook het waterpark (subtropisch zwembad) Plopsaqua ligt op loopafstand. 

Plopsaland overnachten

Omdat het pretpark en waterpark alle twee het bezoeken waard zijn, is het aan te raden om meerdere dagen in de buurt van Plopsaland te verblijven door één of meerdere overnachtingen te boeken. Bij Plopsaland overnachten kan in het officiele Plopsa Hotel of op de Plopsaland camping Plopsa Village. In de directe omgeving van het pretpark vind je diverse hotels en bed & breakfasts waar je voor een leuke prijs prima kunt overnachten. Wil je liever meer in het centrum of aan de kust verblijven dan kun je vanaf de ingang van Plopsaland in korte tijd naar een tramstation wandelen om hier de tram te nemen richting het dorpshart van De Panne. Hier vind je diverse aantrekkelijke restaurants, winkeltjes en hotels. Ook de mooie Belgische kust en de gezellige boulevard liggen vlak bij het centrum. 

Plopsaland tickets

Bij deze busreis Plopsaland zijn nog geen tickets voor het pretpark of waterpark inbegrepen. Plopsaland tickets kun je gemakkelijk online bestellen bij diverse aanbieders. Vergelijk alle aanbieders, kortingen en aanbiedingen van Plopsa entreekaarten op onze handige pagina Plopsaland tickets. Natuurlijk vind je hier ook meer informatie over tickets voor het waterpark van Plopsaland, Plopsaqua. Online heb je meer kans om goedkope Plopsaland tickets te vinden. Bovendien kun je dan je Plopsaland tickets al thuis uitprinten en eenmaal bij het pretpark de kassa's overslaan en direct naar de kaartcontrole bij de ingang lopen.