Plopsa Village is een leuke bestemming voor wie wil kamperen op een gezellige camping vlakbij Plopsaland de Panne. Plopsa Village is een echte camping: je kunt hier terecht met je eigen caravan, camper of tent. Het is vooral de ligging die Plopsa Village tot een perfecte familie camping maakt. Plopsa Village camping ligt namelijk niet alleen naast pretpark Plopsaland de Panne en het waterpark Plopsaqua, maar ook nog eens vlakbij de Belgische kust. Ideaal dus voor een korte of langere vakantie. Aan de Belgische kust vind je allerlei leuke kustplaatsen en natuurlijk kilometers zandstrand. En Plopsaland De Panne is een hele ervaring voor (jonge) kinderen, waarbij ze al hun favoriete Studio 100 helden kunnen ontmoeten.

Deze Plopsaland camping beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een speeltuin en een sportterrein. De standplaatsen voor je caravan, tent of camper zijn lekker ruim en liggen mooi in het groen. De centrale voorzieningen, zoals het sanitair, wasserette en de receptie, zijn modern en zorgen voor een comfortabel verblijf. En het mooiste is natuurlijk dat je vanuit de camping zo voor de ingang van Plopsaland de Panne staat met haar vele attracties en shows. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Plopsa Village

Plopsaland de Panne camping

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsaland arrangementen

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets

Plopsa Village voordelen

De Plopsaland camping Plopsa Village is in 2021 geopend. Het grootste voordeel van deze camping is natuurlijk de ligging, want Plopsa Village ligt direct naast Plopsaland De Panne. Doordat je met je eigen caravan, tent of camper komt, is een verblijf op de Plopsa camping een voordelige manier om dichtbij Plopsaland te kunnen overnachten. Vanuit je camping plaats sta je binnen een mum van tijd bij de entree van zowel het Plopsaland pretpark als waterpark Plopsaqua. Voor je verblijf kun je vast online tickets voor beide parken bestellen. Als je langere tijd op deze camping bij Plopsaland verblijft kan het ook een goed idee zijn om een (jaar)abonnement op één van beide parken te nemen. Je kunt dan voordelig elke dag van je verblijf even een bezoek brengen. Met dit abonnement krijg je bovendien ook gratis entree tot de andere Plopsa parken in onder meer Nederland en België: leuk voor een volgende vakantie later in het jaar!

Plopsa Village faciliteiten en omgeving

Plopsa Village is vooralsnog een camping waar je alleen met je eigen tent, caravan of camper terecht kunt. Je kunt er dus geen accommodatie huren. Op camping Plopsa Village vind je honderden ruime standplaatsen die mooi gelegen zijn in het groen. De faciliteiten zijn modern. De camping beschikt onder andere over een speeltuin, jeu-de-boules baan, een beach volley terrein en natuurlijk de noodzakelijke voorzieningen zoals een wasserette, sanitairgebouw en een receptie. Vanuit deze Plopsaland camping kun je natuurlijk gezellig een bezoek brengen aan Plopsaland en Plopsaqua, maar de mooie omgeving leent zich ook prima voor andere uitstapjes. Natuurreservaat De Westhoek ligt vlakbij voor mooie wandelingen en aan de Belgische kust hoef je je natuurlijk nooit te vervelen. Breng een bezoek aan de vele gezellige kustplaatsjes en relax tijdens een dagje strand.

Plopsaland overnachten

Je kunt op verschillende manieren overnachten bij Plopsaland De Panne. Camping Plopsa Village is een goede keuze om relatief goedkoop bij Plopsaland te kunnen overnachten, maar er zijn ook andere opties. Als je echt volledig in de Plopsaland sfeer wilt blijven kun je kiezen voor het Plopsa Hotel. Entree tot het (water)park is bij het Plopsaland Hotel bij de prijs inbegrepen, evenals ontbijt en diner. Ook liggen er in de directe omgeving van Plopsaland De Panne vele andere hotels, vakantieparken en Bed & Breakfasts. Er is altijd wel een geschikte accommodatie te vinden voor een (korte) vakantie bij Plopsaland. Met name in het zomerseizoen zijn deze door de ligging aan de kust vaak snel volgeboekt, dus reserveer het Plopsaland verblijf van je keuze op tijd.

Wanneer je overnacht in de omgeving van Plopsaland biedt het je ook de mogelijkheid om de omgeving van Plopsaland te ontdekken. Plopsaland ligt namelijk in het gezellige plaatsje De Panne aan de Belgische kust. Deze ligging maakt Plopsaland zeker geschikt voor een korte vakantie. Je kunt je prima twee dagen vermaken met alle leuke attracties in Plopsaland en het grotendeels overdekte waterpark Plopsaqua. Wil je even wat anders dan sta je binnen enkele minuten rijden of fietsen bij het strand en de gezellige boulevard. Je kunt ook de andere Belgische kustplaatsjes in de omgeving gaan ontdekken.