06-11-2022

Dit najaar en volgend voorjaar krijg je weer 20% korting op een verblijf in het Plopsa Hotel bij Plopsaland De Panne. Voor Plopsa Hotel korting van 20% hoef je bij het boeken alleen maar de Plopsaland kortingscode 'STUNT' te gebruiken. Het Plopsa Hotel ligt direct naast het Plopsaland pretpark en waterpark Plopsaqua. Afhankelijk van de datum van je verblijf is toegang tot Plopsaland, Plopsaqua en een uitgebreid dinerbuffet bij je verblijf inbegrepen. Boek snel, want de kortingscode is slechts een korte periode bruikbaar.

Plopsa Hotel aanbieding

Deze Plopsa Hotel aanbieding met 20% korting op een verblijf is geldig voor aankomsten tot en met 15 juli 2023. Gedurende deze periode zijn Plopsaland en Plopsaqua niet alle dagen geopend, maar wel op (de meeste) weekenddagen, tijdens de Belgische schoolvakanties en vanaf 16 april weer dagelijks. De prijs van je verblijf is afhankelijk van wat er wel of niet geopend is. Check tijdens het boeken steeds goed de openingstijden en wat er inbegrepen is bij je verblijf. Op openingsdagen van Plopsaland De Panne is een uitgebreid dinerbuffet in restaurant Le Grand Buffet ook inclusief. Je parkeert als gast van het Plopsa Hotel altijd gratis bij het hotel en het is slechts enkele minuten lopen naar het pretpark en het waterpark. Een heerlijk ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen is altijd bij de prijs van je Plopsa Hotel overnachting inbegrepen.

Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel beschikt over meer dan 100 kamers volledig in de vrolijke stijl van Studio 100 en met een sfeervol theater thema. Er zijn ook speciale themasuites van al je favoriete Studio 100 figuren, zoals de K3 Suite, Maya de Bij Suite, Samson & Marie Suite, Heidi Suite, Bumba Suite, Wickie de Viking Suite, Kabouter Plop Suite, Piet Piraat Suite en de Mega Mindy Suite. In de gezellig lounge waan je je direct in het theater en uiteraard vind je bij de receptie ook een kleine winkel met leuke Studio 100 souvenirs.

Plopsaland en Plopsaqua

In Plopsaland vind je attracties voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een ruime keus aan kinderattracties, maar het park beschikt ook over enkele snelle achtbanen en spannende familieattracties. Bij normale weersomstandigheden zijn veel attracties ook in de winterperiode gewoon geopend. Even opwarmen doe je in de winter in Plopsaqua: het Plopsaland waterpark met vele glijbanen, een wildwaterbaan en een golfslagbad.

Vind hier de beste prijs

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie