09-02-2020

Een scherpe aanbieding busreis Disneyland Parijs is nu te reserveren. Een Disneyland arrangement inclusief busreis, overnachting en toegang tot het pretpark is nu vanaf 254 euro per persoon te reserveren. Deze busreis Disneyland aanbieding is te boeken voor 3 dagen, 4 dagen, 5 dagen en zelfs 6 dagen. Er zijn diverse vertrekdagen voor deze busreis Disneyland Parijs tot en met maart 2021.

Aanbieding busreis Disneyland Parijs

Een aanbieding busreis Disneyland Parijs is niet vaak te reserveren. Dus maak dan nu ook gebruik van deze scherpe prijs. Het vervoer tijdens deze busreis is in een luxe touringcar die is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Er zijn diverse opstapplaatsen in Nederland waaronder Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Zwolle en Breda.

Reserveer hier deze aanbieding

Overnachten busreis Disneyland Parijs

Overnachten tijdens dit arrangement is in een hotel op korte afstand van Disneyland Parijs. Vanaf de meeste hotels sta je vaak binnen 10 tot 15 minuten bij de ingang van het park. Afhankelijk van je wensen en behoeften kies je een hotel dat het beste bij je past. Zo kun je kiezen voor een hotel met een binnenzwembad of kies bijvoorbeeld voor een luxe hotel. Het ontbijt bij de meeste hotels is tijdens deze busreis Disneyland Parijs inclusief. Op deze manier kun je je dagje Disneyland met een gevulde maag beginnen.

Bij aankomst bij Disneyland Parijs brengt de bus je aan het begin van je vakantie keurig bij de ingang van je hotel. Vervolgens kun je inchecken en er al voor kiezen om meteen naar Disneyland Parijs te gaan. In Disneyland Parijs is zoveel te ontdekken dat je hier gemakkelijk meerdere dagen kunt verblijven. Zo vind je verdeeld over twee pretparken diverse leuke en spannende attracties. Ook zijn er verspreid over de dag diverse shows en voorstellingen die zeker het bezoeken waard zijn.

Busreis Disneyland Parijs aanbieding

Wil je lekker eten dan kun je op het einde van je dag een bezoek brengen aan Disney Village. Dit is het uitgaanscentrum van Disneyland Parijs waar je vele soorten restaurants kunt vinden. Als je van shoppen houdt dan ben je hier ook op het juiste adres. Hier vind je een grote diversiteit aan winkeltjes, van kleding tot speelgoed.

Zoals gezegd is een meerdaags verblijf bij Disneyland Parijs een prima idee. Zeker wanneer je ook nog in een hotel overnacht met een zwembad kun je je dagjes in het pretpark lekker combineren met het zwemmen. En wat dacht je van een bezoek aan de prachtige stad Parijs. Ook dit is een prima mogelijkheid wanneer je meerdere dagen bij het pretpark verblijft.

Vind hier de beste prijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting