05-01-2020

Aanbieding Disneyland Parijs met een korting tot 25% is vanaf nu te reserveren. Let wel op dat deze Disneyland aanbieding tijdelijk is en dat hier geldt vol is vol. Deze aanbieding is voor aankomsten van 2 april tot en met 1 november 2020 en geldig voor diverse aankomstdata en verblijfperiodes, ook tijdens de schoolvakanties.

Aanbieding Disneyland Parijs

Deze aanbieding Disneyland Parijs geeft je korting op zowel verblijf als tickets en kan oplopen tot 25%. Kijk dus goed wanneer je wilt vertrekken om van de hoogste korting gebruik te maken. Het voordeel van deze aanbieding is dat je een verblijf bij Disneyland Parijs kunt reserveren als midweek of al weekendje weg. Ook tijdens de schoolvakanties is deze aanbieding van Disneyland Parijs geldig.

Reserveer hier tot 25% korting

Deze aanbieding Disneyland Parijs kun je reserveren tot 12 februari en is geldig voor aankomsten van 2 april tot en met 1 november. Bij het reserveren van een officieel Disneyland Parijs hotel mag je iedere ochtend gratis gebruik maken van een ontbijtbuffet en luch of diner. Bij een verblijf op het vakantiepark Disney's Davy Crockett Ranch krijg je een gratis ontbijtpakket dat je in je huisje kunt nuttigen.

Vele extra's

Met het reserveren van een aanbieding Disneyland Parijs krijg je ook nog de beschikking over veel handige extra's. Als gast van een officieel Disneyland Parijs hotel krijg je namelijk voor iedere dag van je verblijf gratis toegang tot de twee pretparken van het Disney resort. En om optimaal gebruik te maken van je dag mag je als gast de pretparken in de ochtend nog eens eerder betreden. Tijdens de Extra Magic Time zijn er een aantal attracties geopend die je dan alvast voor officiële opening kunt bezoeken. Vaak ook nog met kortere wachtrijen.

Een ander mooie extra is dat je gebruik kunt maken van Fastpass. Met een Fastpass kun je bij een geselecteerd aantal attracties een tijd reserveren om die attracties later op de dag te bezoeken. Het voordeel van een tijd reserveren is dat je bij aankomst van je gereserveerde tijd vaak nog maar heel kort hoeft te wachten om de attractie te bezoeken.

Seizoenen Disneyland Parijs

Wanneer je gebruik maak van deze aanbieding van Disneyland Parijs kun je je arrangement ook reserveren in een periode wanneer er een speciaal seizoen is in Disneyland Parijs.

Wanneer je een bezoek brengt aan het Disney Resort tussen 11 januari en 3 mei kun je genieten van de Frozen Celebration. Wanneer je een echte fan bent van de films van Frozen kun je je hart ophalen tijdens dit evenement. Er zijn speciale en exclusieve Frozen souvenirs te koop en ook vind je in diverse horecagelegenheden lekkere en mooie Frozen hapjes. Favoriet voor vele in de Frozen film is natuurlijk sneeuwpop Olaf. Tijdens dit seizoen kun je in het Walt Disney Studios park met Olaf op de foto. Een bezoek aan de show Frozen: A Musical Invitation waar de vele bekende liedjes uit de film te horen zijn is natuurlijk ook mogelijk. Als afsluiting van je geweldige dag in Disneyland Parijs kun je iedere dag, wanneer het donker wordt, de avondshow Disney Illuminations bewonderen. Ook hier komt Frozen in voor.

Plan je een bezoek aan Disneyland Parijs met deze aanbieding Disneyland van 11 januari tot en met 15 maart dan kun je extra genieten van veel Star Wars activiteiten tijdens het Legends of the Force seizoen. Ontmoet één van je favoriete Star Wars karakters of kijk je ogen uit bij één van de vele speciale Star Wars shows.

Als je in de zomer van 20 juni tot en met 13 september 2020 een bezoek plant in Disneyland Parijs dan is er The Lion King & Jungle Festival bezig. Er is dan een speciale parade, je kunt op de foto met beroemde Disney figuren of ga dansen met Timo tijdens de MataDance. Een bezoek aan de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Vind hier de beste prijs

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting