28-12-2014

Er is opnieuw een voordelige aanbieding van Disneyland Parijs! Tijdens de "Ja Dagen" krijg je, als je boekt voor 16 februari 2015, tot maar liefst twee dagen en nachten gratis verblijf in de periode april tot en met oktober. Kinderen tot en met 6 jaar zijn bovendien gratis.

Disneyland Parijs aanbieding

Deze Disneyland Parijs aanbieding is zelfs ook tijdens de schoolvakanties (meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie) geldig! Verblijf in een van de sfeervolle Disney hotels op loopafstand van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Of kies voor meer ruimte in een van de bungalows van Disney's Davy Crockett Ranch. Klik hieronder op een aanbieder om van deze aanbieding gebruik te maken.

Disneyland Parijs winter

Geniet je liever nog van de winterse sfeer in Disneyland Parijs? Klik dan hieronder op de juiste aanbieder voor tot 30% korting op toegang en verblijf en kinderen tot en met 11 jaar gratis in de periode van 1 januari tot en met 31 maart. Ook deze Disneyland Parijs aanbieding is alleen geldig als je boekt voor 16 februari 2015.

Vind hier de beste prijs

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Busreis Disneyland Parijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting