12-01-2015

Genieten van alle faciliteiten die Center Parcs te bieden heeft en ook nog eens gedurende je hele verblijf gratis naar attractiepark Toverland? Maak dan gebruik van deze aanbieding! Want als je nu een verblijf boekt op Center Parcs Het Meerdal of Center Parcs Limburgse Peel krijg je gratis Toverland tickets voor de hele familie. Zo bezoek je Toverland gedurende je vakantie op Center Parcs extra voordelig. 

Center Parcs bij Toverland

De vakantieparken van Center Parcs zijn een heerlijke bestemming als je er in de winter even tussen uit wilt. In de overdekte Market Dome geniet je van de tropische sfeer en ook in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo vergeet je even de kou buiten. Er liggen twee Center Parcs vakantieparken bij Toverland. Dit zijn Center Parcs Het Meerdal en Center Parcs Limburgse Peel. Vanuit deze twee vakantieparken sta je met een korte autorit zo voor de ingang van Toverland.

Center Parcs met gratis Toverland tickets

Attractiepark Toverland is ook onder alle weersomstandigheden te bezoeken, aangezien het overdekte gedeelte van het park, Land van Toos, de hele winter geopend is. Je vindt hier verschillende kinderattracties zoals draaimolens, een kinderachtbaan, een kleine waterbaan en trampolines. Ieder kind zal zich hier opperbest vermaken terwijl de ouders genieten van een hapje en een drankje op het overdekte terras met goed zicht op de meeste attracties. En dat niet één dag, maar als je wilt alle dagen van je verblijf! Het Meerdal en Limburgse Peel liggen allebei op ongeveer 10 minuten rijden van attractiepark Toverland.

Vind hier de beste prijs

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs op 10 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Toverland arrangement

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets