In Attractiepark Toverland vinden in oktober diverse speciale Halloween openstellingen plaats. Tijdens de Halloween Nights van Toverland zijn alle attracties in het binnen- en buitengebied tot laat in de avond geopend. Naast al deze leuke en spectaculaire attracties die je deze avond eens een keer in het donker kunt beleven zijn er tijdens de Halloween Nights ook nog enkele extra Halloween attracties aanwezig. Zo zijn er verspreid over Toverland diverse loop spookhuizen en scare zones en kun je op diverse plekken ook nog eng verklede acteurs tegen komen.

Omdat Toverland een pretpark is voor het hele gezin heeft Toverland tijdens de Halloween Nights een speciale “toverstaf” voor kinderen ontwikkeld. Zodra je iets te eng vindt tijdens de Toverland Halloween Nights houd je de toverstaf voor je met het lampje aan en zullen alle enge wezens (acteurs) afstand nemen. Op deze manier beleef je met het hele gezin een echte Halloween avond in een pretpark.... Lees meer

Toverland Halloween tickets

Toverland Halloween tickets

Entreekaarten Toverland Halloween met korting

Halloween in Toverland

In oktober organiseert Toverland met succes een speciaal Halloween evenement. Overdag vinden de Toverland Halloween Days plaats met overal Halloween versiering, Halloween shows en her en der in het park vriendelijke griezels. Perfect voor kleine kinderen dus! 

Zodra het donker wordt gaan op geselecteerde dagen de Toverland Halloween Nights van start. Tijdens dit druk bezochte evenement kun je op diverse plekken in het park de stuipen op het lijf gejaagd worden door monsters, skeletten en andere enge figuren. Enge muziek, rook effecten en verlichting maken de beleving compleet. Tijdens de Toverland Halloween Nights kun je ook in een aantal verschillende loop spookhuizen, waar je zeker aan het schrikken gemaakt zal worden door de angstaanjagende acteurs. 

Toverland Halloween attracties

Tijdens de Toverland Halloween openstelling zijn alle attracties, zowel binnen als buiten, gewoon voor je geopend. Zijn de loop spookhuizen je te eng? Dan ga je dus lekker in alle gewone attracties die het park te bieden heeft. Uiteraard zijn deze attracties en de rest van het park wel leuk versierd in Halloween stijl. Tijdens de Toverland Halloween Nights zijn de attracties ook tot 's avonds laat geopend, wat het extra leuk maakt. Want hoe vaak kun je nu in het donker in je favoriete attractie?!

Korting tickets Toverland Halloween Nights

Wil je Toverland tijdens de Halloween festiviteiten bezoeken dan raden we aan vooraf online je tickets te bestellen. Het kan druk zijn tijdens Halloween in Toverland en met vooraf bestelde en thuis geprinte tickets hoef je niet meer in de rij bij de kassa. Je loopt er direct mee door naar de kaartcontrole: dat is vast een goed begin van je bezoek! Bovendien worden online tickets voor Toverland Halloween Nights vaak met korting aangeboden. Bij bovenstaande aanbieders boek je eenvoudig, snel en vertrouwd je tickets. Vergelijk goed de prijzen om goedkope tickets voor Toverland Halloween Nights te scoren. 

Overnachten Toverland Halloween Nights

Heb je geen zin meer om terug naar huis te rijden na een lange, spannende avond in Toverland tijdens de Halloween Nights? Blijf dan een nachtje slapen in een hotel bij Toverland. Of kies voor een korte vakantie in een vakantiepark bij Toverland, zoals Center Parcs Het Meerdal of Center Parcs Limburgse Peel. Kijk voor de goedkoopste aanbieders op onze speciale pagina's met hotels bij Toverland en vakantieparken bij Toverland.