03-06-2021

Profiteer nu van korting op het Toverland Pop-Up Summer Camp op doordeweekse dagen in de periode van 14 juni tot en met 1 juli. In deze periode kan je Toverland camping korting oplopen tot 20 euro per nacht. De Toverland camping is een unieke manier om letterlijk bijna in het pretpark te slapen. Bij een verblijf op de Toverland camping is toegang tot het park inbegrepen.

Kamperen bij Toverland

Ook dit jaar heeft Toverland het Pop-Up Summer Camp weer geopend. Je kunt hier voordelig overnachten direct bij het pretpark. Je kunt nu bovendien gebruik maken van extra last minute korting op de Toverland camping, want bij een verblijf doordeweeks in de periode van 14 juni tot en met 1 juli krijg je tot 20 euro korting per nacht. Op de Toverland camping kun je kiezen voor een verblijf in een ingerichte Toverland tent voor twee, vier of zes personen. In deze tenten vind je naast bedden ook een picknicktafel, klapstoeltjes en elektriciteitsvoorziening. Heb je zelf een caravan of tent? Dan zijn er ook grote en kleine staanplaatsen te boeken. Op die manier verblijf je uiteraard het goedkoopst. Je boekt al een verblijf vanaf 1 nacht.

Camping faciliteiten

Op de Toverland camping vind je een net sanitair gebouw met douches en toiletten. Ook kun je een goedgevulde ontbijtbox reserveren om je dag goed te beginnen en Toverland figuren zoals Toos Toverhoed komen soms langs op de camping voor een meet & greet. Bij een verblijf op deze camping van Toverland is onbeperkt entree op alle dagen van je verblijf inbegrepen. Je kunt dus ook op je aankomst- en vertrekdag Toverland nog bezoeken. Vanaf 5 juni zijn alle Toverland attracties (ook binnen) weer geopend. En is het park ’s avonds gesloten? Dan worden er speciaal voor de campinggasten nog allerlei extra activiteiten georganiseerd, zoals een mini disco met Toos Toverhoed, kampvuur met marshmallows of een Toverland bingo. Ook de Tovertuin ((water)speeltuin) blijft voor campinggasten geopend tot 22.00 uur. Wil je dus bij Toverland overnachten? Dan is de Toverland camping een echte aanrader. En nu helemaal door deze aantrekkelijke Toverland Camping aanbieding!

Vind hier de beste prijs

Toverland Summer Camp

Toverland Camping

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten