Een Toverland arrangement is een uitstekend idee voor een weekend weg of korte vakantie. Bij een arrangement voor Toverland blijf je namelijk in de directe omgeving van het attractiepark overnachten en krijg je ook nog eens gratis Toverland tickets. Zeker in de zomermaanden is Toverland het bezoeken waard.

Door het uitgebreide attractie aanbod zal jong en oud zich hier prima vermaken. In Toverland vind je diverse spannende attracties zoals achtbaan Fenix en Troy. Maar ook wanneer je niet zo avontuurlijk bent aangelegd kun je attracties bezoeken zoals het mooie Merlin's Quest of de waterattractie Djengu River. De allerkleinsten vermaken zich urenlang in de twee overdekte hallen waar tal van kinderattracties en klimtoestellen te vinden zijn. Met een Toverland arrangement haal je het allermeeste uit je dag. Je kunt doordat je in de directe omgeving overnacht al vroeg bij de ingang van het park zijn om je dag te starten. Een compleet Toverland arrangement boek je eenvoudig en snel bij onderstaande aanbieders. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets

Toverland arrangement

Enkele aanbieders hebben, afhankelijk van het seizoen, een Toverland arrangement in hun assortiment. Hierboven zie je alle mogelijkheden voor een Toverland arrangement op een rij. Als je een Toverland arrangement boekt weet je zeker dat alles in één keer geregeld is. Bij bovenstaande arrangementen zijn namelijk zowel je overnachting bij Toverland als ook je tickets voor het pretpark al bij de prijs inbegrepen. En vaak is ook het ontbijt en/of diner ook inclusief! Zo weet je qua kosten precies waar je aan toe bent en bezoek je zo voordelig mogelijk Toverland. Een Toverland arrangement is perfect voor een weekend weg met het hele gezin. 

Toverland arrangement voordelen

Bij Toverland overnachten biedt diverse voordelen. Rijd op de dag van vertrek rustig naar Limburg en check in bij je hotel. Bij een Toverland arrangement ligt je hotel altijd vlakbij het pretpark. Je kunt na een goede nachtrust dus al op tijd en uitgerust bij de ingang van het pretpark staan. Je Toverland tickets zijn inbegrepen bij het arrangement, dus je kunt er meteen mee doorlopen naar de kaartcontrole. En dan op naar je eerste attractie in dit gezellige pretpark voor de hele familie. 

Toverland speciale evenementen

Een Toverland arrangement is extra leuk tijdens speciale evenementen die het pretpark regelmatig organiseert. Boek een Toverland arrangement tijdens de Toverland Halloween Nights of zomeravonden om ervoor te zorgen dat je na een lange dag in het pretpark niet meer helemaal naar huis hoeft te rijden. Ook tijdens de koude dagen van Winter Toverland is het heerlijk om je dag af te sluiten met een diner in de omgeving van het park of in je hotel en pas de volgende dag naar huis te hoeven rijden. 

Toverland camping, hotel of vakantiepark

Zit bij bovenstaand Toverland arrangement niet het hotel van je keuze? Of verblijf je liever op de Toverland camping of vakantiepark bij Toverland? Overweeg dan om in plaats van een arrangement toch los je accommodatie te boeken. Op de pagina's Hotels bij Toverland en Vakantiepark bij Toverland vind je een overzicht van alle mogelijkheden. De toeristische regio rondom Toverland biedt een grote keuze aan hotels, campings en vakantieparken met uiteenlopende faciliteiten. In een hotel geniet je van alle service, terwijl een camping of vakantiepark je juist de gemakken van thuis en meer ruimte biedt. Vanuit een hotel, camping of vakantiepark bij Toverland kun je natuurlijk ook diverse andere uitstapjes in de omgeving maken, zoals wandelen in natuurgebied Limburgse Peel of naar de kasteeltuinen in Arcen. Op deze manier maak je er een complete vakantie bij Toverland van. 

Toverland tickets

Uiteraard kun je als je een hotel, camping of vakantiepark bij Toverland hebt geboekt ook je tickets voor Toverland alvast online bestellen. In feite stel je op deze manier zelf je Toverland arrangement op maat samen. Op de pagina Toverland tickets vind je meer informatie en online aanbieders van Toverland tickets met korting. Online kun je soms gebruik maken van een speciale Toverland tickets aanbieding.