27-01-2024

Attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum start het seizoen 2024 met een speciale Pre-season opening op zaterdag 10 februari. Dit is de start van de voorjaarsvakantie in regio Zuid, waardoor er veel kinderen vrij zijn van school. Hoe leuk is het dan om in deze periode ook een dagje naar een pretpark te gaan? Toverland is samen met De Efteling het enige pretpark in Nederland dat deze vakantieperiode geopend is.

Pre-season Toverland

Na een succesvolle winter opening met Toverland Winter Feelings gaat het pretpark na enkele weken sluiting op zaterdag 10 februari voor een aantal dagen weer open voor het publiek. Dit is de Pre-season Toverland opening waarbij het pretpark in februari op de 10e tot en met de 18e en op de 21e, 24e en de 25e geopend is. Ook in maart opent Toverland een aantal dagen, te weten op 9, 10, 13, 16, 17 en 20 maart. Tijdens de Pre-season opening is het pretpark geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Na de speciale Pre-season opening start de dagelijkse opening van het pretpark officieel op zaterdag 23 maart en loopt dan tot en met 3 november.

Tolly Molly en Troy

Tijdens de Pre-season opening zijn bijna alle attracties, zowel binnen als buiten, gewoon geopend. Uiteraard mits de weersomstandigheden dit toelaten. De attracties die sowieso gesloten zijn de kinderattractie Tolly Molly en de houten achtbaan Troy. Tolly Molly opent pas op 9 maart en Troy is vanaf 21 februari gesloten. Wil je dus één van deze attracties per se bezoeken dan is het raadzaam om hier rekening mee te houden. Uiteraard zijn er voldoende andere attracties in Toverland waardoor je ook met de sluiting van Tolly Molly en/of Troy een geslaagd dagje zult hebben.

Vakantieparken bij Toverland

Ben je geïnteresseerd om Toverland tijdens de Pre-season te bezoeken dan kun je er ook voor kiezen om in de omgeving van Toverland te verblijven op één van de vele vakantieparken die er liggen. Zo zijn er met Het Meerdal en Limburgse Peel twee Center Parcs vakantieparken waar je lekker kunt verblijven tijdens de voorjaarsvakantie. Je kunt zo alle leuke activiteiten van Center Parcs combineren met een dagje Toverland.

Een ander erg leuk vakantiepark is De Leistert in het plaatsje Roggel. De Leistert ligt op een kleine 20 minuten rijden van de ingang van Toverland. Met een uitgebreid animatieprogramma, een zwembad, indoor speeljungle en een overdekte plaza is hier genoeg te beleven voor jong en oud. Vakantiepark De Leistert heeft diverse soorten accommodaties voor stellen, gezinnen of grote groepen.

Toverland aanbiedingen

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Vakantieparken bij Toverland

Landal Domein De Schatberg

Vakantiepark vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs op 10 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Vakantiepark De Leistert

Vakantiepark op 20 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Landal Lommerbergen

Landal vakantiepark bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Meer informatie