Toverland tickets vooraf online kopen is altijd een goed idee! Online worden Toverland tickets vaak met korting aangeboden. Bovendien kun je met vooraf gekochte tickets bij de kassa van Toverland meteen doorlopen naar de kaartcontrole. Dit scheelt zeker op drukke dagen direct al veel tijd. Zo kun je ontspannen aan je dagje Toverland beginnen en zoveel mogelijk attracties bezoeken.

Om Toverland tickets zo goedkoop mogelijk vooraf te kopen adviseren wij om eens een bezoek te brengen aan de websites van onderstaande aanbieders. Je vindt hier korting op Toverland tickets en soms zelfs een speciale Toverland ticket aanbieding. Alle aanbieders van tickets die wij geselecteerd hebben zijn betrouwbare partijen waar je op een beveiligde server veilig je tickets koopt. Koop je tickets nu en bezoek dit seizoen nog dit gezellige pretpark voor de hele familie. In de zomer is zowel het buitengebied als ook het overdekte gedeelte van het park geopend. Tijdens Winter Toverland zijn er ook diverse attracties en gebieden geopend. Door de extra winterse aankleding is Toverland in de winter ook een erg leuke bestemming. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Toverland tickets kopen

Toverland tickets vooraf kopen is voordeliger en ook nog eens een slim idee zodat je bij de kassa van Toverland meteen kunt doorlopen naar de kaartcontrole. Dit scheelt tijd en die tijd kun je beter benutten in alle leuke attracties van dit park. Een mooi voordeel is dat bovenstaande aanbieders van online tickets vaak een aanbieding of korting voor Toverland tickets hebben. Je bestelt en betaalt rechtstreeks bij de aanbieder van je keuze. Uiteraard werken wij alleen met erkende en betrouwbare partijen op onze website, waardoor je altijd met een veilig gevoel je tickets boekt. 

Toverland tickets in zomer en winter

Toverland is bijna het hele jaar door geopend. In de winter zijn Toverland tickets goedkoper dan in het zomerseizoen. Er zijn echter wel verschillen tussen de zomer-en winteropenstelling. In het zomerseizoen (van het voorjaar tot het najaar) zijn alle attracties geopend: zowel de attracties binnen in de twee overdekte hallen als ook de mooie buiten attracties. Het buitengebied van Toverland is heel mooi gethematiseerd en beschikt over diverse spectaculaire attracties zoals achtbanen en een wildwaterbaan. Ook aan jongere kinderen is zeker gedacht met een groot aanbod van leuke kinderattracties buiten en vele speeltuinen, vaak ook met een waterelement voor bij mooi weer. 

In de winter is naast een aantal buitengebieden ook het overdekte gedeelte van Toverland geopend. Dit binnengebied beschikt over vele kinderattracties, waardoor het hier met kleine kinderen onder alle weersomstandigheden goed vertoeven is. Voor oudere kinderen (ouder dan 10 jaar) is er wellicht minder te beleven. 

Toverland tickets voor speciale evenementen 

Een uitzondering hierop tijdens de winteropenstelling is de periode rondom de kerstvakantie. Tijdens de Magische Winterweken zijn naast de overdekte hallen namelijk ook enkele buiten attracties geopend. Dat betekent weer veel plezier voor jong en oud! Tijdens de speciale winter openstelling is Toverland extra mooi aangekleed met bijvoorbeeld kerstbomen en lichtjes. Een ander populair evenement is Toverland Halloween. Voor dit griezelig leuke evenement zijn speciale tickets te koop. Toverland speelt ook in op andere feestelijkheden met bijvoorbeeld gezellige Toverland Sinterklaas weekenden. 

Toverland tickets voor gratis bezoek

Wil je Toverland gratis bezoeken dan zijn hier ook nog mogelijkheden voor. Ben je namelijk jarig op de dag dat je naar Toverland gaat dan krijg je een gratis Toverland ticket. Deze Toverland tickets kun je van te voren al reserveren via de website van Toverland. Deze gratis Toverland tickets zijn geldig voor iedere leeftijd. Zorg er wel voor dat je op de dag van je bezoek daadwerkelijk jarig bent en dus kunt aantonen door jezelf te legitimeren.

Verder krijgen kinderen met een lengte onder de 90 cm ook een gratis Toverland ticket.