23-04-2022

Gratis Toverland tickets scoor je nu wel heel gemakkelijk! Wie voor 8 oktober 2022 een bezoek brengt aan Toverland met een betaald ticket krijgt een code voor een gratis Toverland ticket voor tijdens de winteropening van Toverland. Met deze code kun je Toverland gratis bezoeken in de periode 26 november 2022 tot en met 15 januari 2023.

Toverland tickets korting - actievoorwaarden

Iedereen die met een betaald ticket tussen 22 augustus en 8 oktober 2022 Toverland bezoekt kan met de barcode op zijn of haar entreeticket (bewaar deze dus goed!) binnen twee weken na het bezoek online een code aanvragen voor een gratis tweede bezoek in de winter. Met deze code kun je tot en met 31 oktober je gratis Toverland ticket voor een bezoek tussen 26 november 2022 en 15 januari 2023 bestellen.

Toverland tickets korting - kerstvakantie

Deze Toverland tickets korting is ook in de kerstvakantie geldig, alleen krijg je dan geen gratis ticket maar een hoge korting op Toverland tickets van 50-70% afhankelijk van je bezoekdatum. Het aantal beschikbare gratis tickets per dag is beperkt, dus zorg dat je snel je winter bezoek inplant. Zo weet je zeker dat je op de dag van je keuze terecht kunt. Bepaal zelf op deze manier je Toverland ticket korting.

Winter Toverland

Deze winter zal Toverland voor het eerst volledig geopend zijn. In voorgaande jaren waren alleen de binnenattracties en enkele buitenattracties geopend, maar vanaf dit jaar zal het hele park ook in de winter geopend zijn. Je geniet dus van al je favoriete attracties maar ook van een gezellige winterse sfeer met kampvuren en feestverlichting en decoratie.

Toverland tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting