Tijdens de Toverland Magische Winterweken kun je genieten van vele attracties en sfeervolle kerstverlichting en -versiering. Zo maak van je van een donkere koude dag toch een heel gezellige dag met je gezin! De Toverland Magische Winterweken vinden plaats in de weekenden van december en in de Kerstvakantie. Tickets reserveer je online.

Attracties binnen en buiten

Tijdens de Toverland Magische Winterweken is ook het buitengebied Ithaka geopend met daarin natuurlijk de spannende houten achtbaan Troy. Deze achtbaan is dit jaar zelfs helemaal voorzien van kerstlampjes en verder zorgen vuurkorven en winterse hapjes hier voor een echte winterse sfeer. Ook kun je er marshmallows roosteren bij het vuur. Wil je even opwarmen dan zijn de twee overdekte hallen geopend met daarin talloze attracties en speeltuinen voor jong en oud. Het park is op de meeste dagen tot 19.00 uur geopend, dus heb je ook alle tijd om de attracties in het donker te beleven.

Winters entertainment

Tijdens de Magische Winterweken in Toverland zijn er allerlei extra vormen van entertainment beschikbaar voor de gasten, waaronder Toos en Morrels speciale wintershow. Bij de grote kerstboom in themagebied Ithaka (buiten) voeren zij elke dag de nieuwe show Winterpret op. Ook de achtbaan Booster Bike is in een gezellig kerstjasje gestoken. Verder vind je natuurlijk door het hele park prachtige kerstversiering en verlichting om zo al helemaal in de stemming te komen. Diverse speciaal verkrijgbare winterse snacks, zoals speciaalkoffies, warme chocomel, soepen, winterse pannenkoeken en heerlijke burgerschotels, maken het geheel af.

Tickets

Toverland

Tickets Toverland

Entreekaarten Toverland met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Arrangement

Toverland

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting