12-02-2019

Wil je in april of mei goedkoop een weekend naar Disneyland Parijs? Maak dan gebruik van deze Oad Disneyland Parijs aanbieding waarbij je twee nachten in Hotel Kyriad bij Disneyland Parijs verblijft, inclusief ontbijtbuffet en entree tickets voor twee dagen. Met twee personen kan dit al vanaf 209 euro per persoon. Ga je met vier volwassenen dan wordt de prijs nog lager.

Weekend Disneyland Parijs Kyriad Hotel

Via Oad kun je goedkoop een weekend naar Disneyland Parijs. Je vertrekt op vrijdag en overnacht twee nachten in Hotel Kyriad, inclusief ontbijtbuffet. Ook zijn tickets voor twee dagen toegang tot Disneyland Parijs (vrijdag en zaterdag) bij de prijs inbegrepen. In maart is deze Oad aanbieding al vol geboekt, maar in april en mei zijn er nog diverse data beschikbaar. Geniet tijdens het mooie lente weer van alles wat de Disneyland Parijs pretparken te bieden hebben. Het Kyriad Hotel is een comfortabel driesterrenhotel dat beschikt over ruime kamers en diverse faciliteiten. Vanuit het hotel rijdt er een shuttlebus naar Disneyland Parijs, dus je auto kun je mooi laten staan!

Disneyland Parijs arrangement

Dit complete arrangement op basis van eigen vervoer biedt je de gelegenheid om op een voordelige manier twee dagen Disneyland Parijs te bezoeken. Vertrek op vrijdag op tijd om al (bijna) de hele dag in de pretparken te kunnen doorbrengen. Op zaterdag heb je ook de hele dag de tijd voor alle attracties en zondag rijd je na een goede nachtrust en een lekker ontbijt weer terug naar Nederland. Je kunt de zondag uiteraard ook nog gebruiken om even de stad Parijs in te gaan of te gaan winkelen in Disney Village en pas later op de dag naar huis te rijden.

Vind hier de beste prijs

Hotel Campanile Val de France Disneyland Parijs

Officieel Disney partner hotel

Afstand tot het park:
Met de auto of shuttlebus 10 - 15 minuten

Meer informatie

Disneyland Parijs arrangement

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting