19-05-2022

Reisorganisatie Oad biedt een speciaal Disneyland Parijs arrangement aan op verschillende data in november 2022 en januari 2023 met twee overnachting, ontbijt, onbeperkt toegang tot de Disneyland parken gedurende je hele verblijf en de mooie Magic over Disney avondshow met licht en geluid. Boek snel om nog de meeste keus te hebben qua aankomstdata en Disneyland Parijs hotels. Disneyland Parijs viert ook nog eens haar 30e verjaardag.

Magic over Disney arrangementen - Hier boeken

Arrangement Disneyland Parijs

Dit speciale Disneyland Parijs arrangement is alleen te boeken met aankomstdata 6 en 8 november 2022 of 18, 22 en 24 januari 2023. Op deze manier valt je verblijf samen met Magic over Disney, een nieuwe spectaculaire avondshow met geluid en licht die je dag in Disneyland Parijs op een bijzondere manier af sluit. Bij dit Disneyland Parijs arrangement zijn twee overnachtingen met ontbijt inbegrepen in een Disneyland hotel naar keuze. Je kunt kiezen voor een luxe Disneyland hotel of je kiest bijvoorbeeld voor een blokhut bij Disney’s Davy Crockett Ranche. Vanaf Disney’s Davy Crockett Ranche moet je met eigen vervoer naar Disneyland Parijs (ongeveer 10 minuten rijden); vanuit de andere Disneyland hotels kun je te voet of gebruik maken van de gratis shuttlebus.

Disneyland en Walt Disney Studios

Tijdens je verblijf van drie dagen is onbeperkt toegang tot de twee pretparken van Disneyland Parijs inbegrepen. Je hebt dus ruim de tijd om te genieten van alle attracties en shows in het Disneyland park en in het Walt Disney Studios park. Disneyland Parijs bestaat bovendien dit jaar 30 jaar, waardoor er allerlei feestelijke extra’s te zien en te beleven zijn in de parken.

Disneyland Parijs busreis

Het is ook mogelijk een Disneyland Parijs busreis te boeken tijdens de Magic over Disney avondshows. Je boekt een Disneyland Parijs bus arrangement eveneens met twee nachten inclusief ontbijt in een Disney hotel en drie dagen onbeperkt toegang tot Disneyland Parijs. Je kunt vertrekken vanuit 12 verschillende opstapplaatsen in Nederland. Het voordeel van een busreis Disneyland Parijs is dat je niet zelf hoeft te rijden en dus beter uitgerust aankomt.

Vind hier de beste prijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting