09-07-2020

Maak nu gebruik van deze aantrekkelijke vroegboekkorting van Disneyland Parijs. Als je met korting naar Disneyland Parijs wilt kun je vaak het beste op tijd boeken. Ook heb je dan nog alle keus qua accommodaties. Disneyland Parijs heeft nu weer een vroegboek aanbieding lopen waarbij je tot 25% korting krijgt op je verblijf en ook nog eens gratis ontbijt en lunch/diner. De aanbieding is geldig voor aankomsten vanaf 2 november 2020 tot en met 30 september 2021 (uitgezonderd Village Nature Paris waar aankomsten tot en met 31 maart 2021 mogelijk zijn) en ook in de schoolvakanties geldig.

Direct naar de beste Disneyland Parijs vroegboekkorting

Disneyland Parijs vroegboekkorting

Wie zijn verblijf ruim van tevoren boekt profiteert bij Disneyland Parijs doorgaans van vreogboekkorting. De huidige Disneyland Parijs vroegboek aanbieding geeft tot 25% korting op je verblijf (hotel en tickets) en gratis ontbijt en lunch/diner. De exacte korting is afhankelijk van het hotel dat je kiest en je verblijfsduur, maar bedraagt bij deze aanbieding altijd minimaal 20%. Voor een verblijf tussen 2 november 2020 en 3 januari 2021 dien je voor 29 juli te reserveren om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

Wil je liever pas in 2021 naar Disneyland Parijs? Ook dat kan: boek dan voor 19 augustus voor aankomsten tussen 1 april en 30 september 2021 en voor 25 november voor aankomsten tussen 3 januari en 31 maart 2021.

Ruime keuze qua hotels

Bij deze Disneyland Parijs vroegboekkorting verblijf je altijd in een officieel Disney Hotel of Disney Nature Resort. Disney Hotels zijn er in allerlei thema’s en prijsklassen. De meeste hotelkamers zijn geschikt voor families van 4-6 personen. Heb je liever wat meer ruimte in je accommodatie? Dan is een Disney Nature Resort zoals Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris een goede keuze.

Bij deze Disneyland Parijs vroegboek aanbieding is onbeperkt entree tot beide Disneyland pretparken inbegrepen. Een uitzondering is een verblijf in Villages Nature Paris: hierbij ontvang je twee dagen entree tot Disneyland Parijs, ook bij een langer verblijf. Dat is echter totaal geen probleem, aangezien er op vakantiepark Villages Nature Paris ook van alles te beleven is waaronder een groot subtropisch zwembad, diverse speeltuinen, een midgetgolf baan en een kinderboerderij.

Gratis ontbijt en lunch/diner

Doorgaans dien je bij een overnachting in een Disney Hotel nog apart te betalen voor het ontbijtbuffet, maar als je nu gebruik maakt van deze Disneyland Parijs vroegboekkorting is je ontbijt bij de prijs inbegrepen. Ook ontvang je vouchers voor lunch of diner in je Disney Hotel, in de Disney parken of in Disney Village. De waarde van de vouchers is afhankelijk van je keuze qua hotel, maar biedt altijd de mogelijkheid om bij diverse restaurants ingewisseld te worden voor een driegangen diner of een buffet. Dit bespaart je elke dag veel geld!

Een uitzondering is Villages Nature Paris: hier ontvang je je gratis ontbijt en diner vouchers alleen op de twee dagen waarop je Disneyland Parijs bezoekt.

Vind hier de beste prijs

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting