Vandaag heeft ook Disneyland Parijs haar poorten weer voor bezoekers geopend na een maandenlange sluiting door de coronacrisis. Uiteraard houdt Disneyland Parijs zich aan de Franse richtlijnen voor een veilig dagje uit. Wil je deze zomer nog een bezoek brengen aan Disneyland Parijs? Bekijk dan snel alle mogelijkheden. Voor wie liever in het najaar of in 2021 naar Disneyland Parijs gaat is er nu ook een aantrekkelijke vroegboek aanbieding Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs weer open

Op 15 juli opent Disneyland Parijs weer voor bezoekers. De afgelopen weken zijn verschillende andere Franse pretparken, waaronder Parc Asterix en Puy du Fou, ook alweer open gegaan na de corona sluiting. Beide Disneyland Parken, uitgaansgebied Disney Village en Hotel Newport Bay Club openen op 15 juli en daarna volgen de andere Disney Hotels in fases. De meeste attracties zullen weer gewoon geopend zijn, evenals sommige shows en meet & greets met de Disney figuren. Uiteraard zullen de diverse gezondheidsrichtlijnen in het park goed nageleefd moeten worden, zoals afstand houden en een verplicht mondkapje voor iedereen van 11 jaar en ouder.

Reserveren van je bezoek

Net zoals bij andere pretparken moet je je bezoek reserveren, omdat Disneyland Parijs per dag met een maximaal aantal bezoekers werkt. Dit maximum aantal ligt een stuk lager dan de normale capaciteit, dus zeker op populaire dagen in het weekend en de schoolvakanties zul je op tijd moeten reserveren. Disneyland Parijs heeft nu speciale zomer dagtickets beschikbaar. Je kiest dan direct een bepaalde datum waarop je het park wilt bezoeken. Boek je een compleet verblijf bij Disneyland Parijs? Dan kun je nu gebruik maken van extra flexibele wijzigings- en annuleringsvoorwaarden (tot 7 dagen voor aankomst).

Direct naar de beste Disneyland Parijs vroegboekkorting

Aanbieding Disneyland Parijs

Ben je van plan om deze zomer Disneyland Parijs te bezoeken? Bekijk dan op onze website het overzicht met Disneyland Parijs aanbiedingen om zo voordelig het verblijf van je keuze te boeken bij een van de vele reisaanbieders. Wil je pas in het najaar of in 2021 gaan? Dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijke vroegboek aanbieding van Disneyland Parijs. De vroegboek korting is geldig op aankomsten vanaf 2 november 2020 en ook in de schoolvakanties. Bij deze Disneyland aanbieding krijg je tot 25% korting op je verblijf en tickets en ontvang je ook nog eens gratis vouchers voor ontbijt en lunch/diner in je Disney Hotel (of Disney Nature Resort) of in de Disneyland parken. Voor deze aanbieding zijn per hotel slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar, dus boek op tijd.

Disneyland Parijs aanbieding

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Disneyland Parijs tickets

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting