01-06-2022

Disneyland Paris opent deze zomer op 20 juli Marvel Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. In dit nieuwe themaland sta je oog in oog met de bekende MARVEL Superhelden en beleef je spannende avonturen. Er komen twee nieuwe attracties en je kunt de Superhelden zomaar echt tegen het lijf lopen. In het nieuwe Avengers themaland komen ook restaurants en een boetiek.  

MARVEL attracties Disneyland Paris

In Disneyland Paris zullen vanaf de zomer twee nieuwe MARVEL attracties te vinden zijn in het Walt Disney Studios Park. In de spannende attractie Avengers Assemble: Flight Force kan je Iron Man en Captain Marvel helpen bij het afweren van een intergalactische dreiging. Je moet voor deze attractie wel minimaal 1.20 meter lang zijn. De andere nieuwe MARVEL attractie, met de naam Spider-Man W.E.B. Adventure, heeft geen minimumlengte en is dus geschikt voor het hele gezin. Je lanceert zelf spinnenwebben om de Spider-Bots uit te schakelen en helpt hiermee natuurlijk Spider-Man.  

Volledig MARVEL Avengers themaland

Het nieuwe MARVEL Avengers themaland bestaat natuurlijk niet alleen uit attracties. Je vindt er bijvoorbeeld ook twee thema restaurants: Stark Factory, waar je terecht kunt voor een snelle hap zoals pizza’s, pasta’s en salades en het buffetrestaurant PYM Kitchen waar de chef-koks de PYM Particle technologie van Ant-Man en The Wasp gebruiken… In themaland Marvel Avengers Campus komt ook een boetiek en natuurlijk kun je jouw Superhelden ook in het echt ontmoeten! Onder andere Black Panther en Thor patrouilleren regelmatig door de straten van Marvel Avengers Campus op zoek naar jou om samen missies te volbrengen.  

Disney Hotel New York – The Art of Marvel

Onlangs is Disney Hotel New York – The Art of Marvel helemaal omgetoverd in een MARVEL thema. Wil je dus tijdens je hele verblijf in MARVEL sferen blijven, boek dan dit moderne en luxe Disney Hotel. Het viersterren Disney Hotel New York – The Art of Marvel ligt op slechts ongeveer tien minuten lopen van beide Disney Parken. Je vindt er kamers en suites in MARVEL thema, een grote collectie MARVEL kunst en diverse faciliteiten zoals luxe restaurants, een zwembad, fitnessruimte, de Marvel Design Studio en fotomomenten met Spider-Man.

Vind hier de beste deal

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Disneyland Parijs hotels

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie