09-02-2022

Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park is een kleurrijk en feestelijk spektakel. Natuurlijk kun je tijdens Disneyland Paris Pride ook gewoon genieten van al je favoriete Disney attracties. Boek nu met korting deze Disneyland Parijs aanbieding met aankomst op 10 juni, 2 nachten in een Disney hotel en 3 dagen toegang tot de Disneyland pretparken.

Disneyland Paris Pride

Tijdens Disneyland Paris Pride is Disneyland Parijs nog vrolijker en kleurrijker dan anders. Je kunt genieten van exclusieve Disney parades, optredens van diverse artiesten en van een geweldig feest dat de hele avond duurt. Ook de attracties van de Disneyland parken blijven extra lang geopend, zodat je extra veel tijd hebt om deze allemaal te beleven. Uiteraard is de entree tot Disneyland Parijs inbegrepen op alle dagen van je verblijf.

Disneyland Parijs aanbieding

Deze Disneyland Parijs aanbieding is speciaal geldig tijdens het weekend van de Disneyland Paris Pride. Je komt aan op vrijdag 10 juni voor een volledig verzorgd weekend. Je verblijft twee nachten in een Disneyland Hotel naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor het sfeervolle Disney’s Sequoia Lodge of het luxe Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel.

Disneyland Parijs arrangement

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting