Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel is geopend. Dit Disneyland Parijs hotel, wat eerst bekend stond als Hotel New York, werd sinds 2019 verbouwd en helemaal in een Marvel superhelden jasje gestoken. Vanuit dit Marvel Disneyland Parijs hotel loop je zo naar de ingang van de beide Disneyland Parijs pretparken. Het is het eerste Disneyland Marvel hotel ter wereld. Als je boekt voor 29 juli kun je gebruik maken van een speciale openingsaanbieding.

Marvel thema

Disney’s Hotel New York- The Art of Marvel ademt nog steeds de bruisende en moderne sfeer van New York, maar dit is aangevuld met een compleet Marvel thema. In het luxe viersterren hotel vind je bijvoorbeeld meer dan 350 Marvel kunstwerken, een Marvel Design Studio waar kinderen hun favoriete superhelden kunnen knutselen of tekenen en Marvel Hero Photo Stations waar je met één van de superhelden op de foto kunt. Het zwembad van het Marvel hotel in Disneyland Parijs heet de Metro Pool en verder beschikt het hotel onder andere over een fitnessruimte, wellness en een shop met een groot Marvel superhelden assortiment. In de restaurants en bars vind je veel op Amerika en New York geïnspireerde gerechten. Uiteraard zijn ook de kamers van het hotel voorzien van Marvel kunstwerken.

Disneyland Parijs hotel

Disneyland Hotel New York – The Art of Marvel opent enkele dagen nadat ook de Disneyland Parijs pretparken na de coronasluiting weer open mogen. Het is het eerste Disney Marvel hotel van alle Disney resorts wereldwijd. Het nieuwe Marvel hotel ligt naast Disney Village, het uitgaansgebied van Disneyland Parijs, en vanuit daar loop je weer in enkele minuten naar de pretparken. Met het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zo dichtbij kun je je als gast van het Disneyland Art of Marvel hotel met gemak dagenlang vermaken.

Vakantie Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een magische bestemming voor een korte vakantie voor jong en oud. Als je in de (zomer)vakantie met de auto naar zuid Frankrijk of Spanje reist kan Disneyland Parijs ook een leuke stop zijn voor een paar dagen. Verblijf in het nieuwe Hotel New York- Art of Marvel hotel en profiteer van een speciale openingsaanbieding (boeken voor 29 juli). Het Disneyland Parijs resort beschikt ook over vele andere hotels en vakantieparken. Entreetickets voor de pretparken zijn doorgaans inbegrepen bij je verblijf. Uiteraard is een verblijf in een goedkoop hotel in de buurt van Disneyland Parijs ook een mogelijkheid. Je moet dan wel nog online Disneyland Parijs tickets kopen.

Disneyland Parijs aanbieding

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Disneyland Parijs arrangement

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Dagtocht Disneyland Parijs

Dagtocht Disneyland Parijs met de bus

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting