30-07-2021

Met het evenement Magic over Disneyland Paris kun je goedkoop naar Disneyland Parijs in 2022, al vanaf 200 euro per persoon. Als je niet aan de schoolvakanties gebonden bent kun je profiteren van dit goedkope Disneyland Parijs arrangement met vertrekdata 13, 16 en 18 januari 2022. Verblijf is mogelijk in verschillende Disneyland Parijs hotels. Je boekt dit arrangement op basis van eigen vervoer of als goedkope busreis Disneyland Parijs.

Goedkoop Disneyland Parijs

Magic over Disneyland Parijs in januari

Op 13, 16 en 18 januari biedt Oad het jaarlijkse bijzondere en goedkope Disneyland Parijs arrangement aan: Magic over Disneyland Paris. In januari is het laagseizoen in Disneyland Parijs, dus je profiteert dan niet alleen van een voordelig verblijf maar ook van minder drukte in de beide Disneyland pretparken. Zo kun je nog vaker in je favoriete attractie. Onderdeel van het Magic over Disneyland Paris arrangement is ook een exclusieve show in de avond op één van de dagen van je bezoek. Je kunt dit Disneyland Parijs arrangement boeken op basis van eigen vervoer, maar ook kiezen voor een goedkope Disneyland Parijs busreis. Je reserveert namelijk al een plek in de bus voor slechts 50 euro per persoon!

Disneyland Parijs hotel

Bij dit Disneyland Parijs arrangement kun je zelf kiezen in welk Disneyland Parijs hotel je verblijft, op basis van jouw eigen budget en voorkeuren. De hotels zijn allemaal ingericht in een eigen thema en sommige beschikken ook over speciale themakamers. Kies bijvoorbeeld voor Disney’s Hotel Cheyenne om het Wilde Westen te beleven of voor Disney’s Hotel Sante Fe, geheel in de stijl van route 66. Deze hotels liggen beiden op zo’n 20 minuten lopen van de pretparken. Er rijdt ook een shuttlebus. Wil je wat meer luxe en nog wat dichterbij de pretparken verblijven? Kies dan voor het sfeervolle Disney’s Sequoia Lodge of het viersterren hotel Disney’s Newport Bay Club. Ook het pas opnieuw geopende Disney’s Hotel New York- The Art of Marvel kun je kiezen in dit arrangement.

Twee Disney pretparken

Ga je goedkoop naar Disneyland Parijs met dit goedkope Disneyland Parijs arrangement dan heb je op alle drie de dagen van je reis onbeperkt toegang tot beide Disneyland Parijs pretparken: Het Disneyland Park en de Walt Disney Studios. Meer dan genoeg tijd dus om alle attracties en shows te beleven! Ben je toch uitgekeken in de pretparken? Dan kun je ook eenvoudig met openbaar vervoer naar het centrum van Parijs reizen voor een leuke korte blik op deze stad.

Vind hier de beste prijs

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting