Het PortAventura World Hotel: Hotel Colorado Creek is een fantastische accommodatie in het hart van het PortAventura World resort. Dit prachtige hotel biedt jou een unieke ervaring waarbij comfort, luxe en de nabijheid van de pretparken en waterpark samenkomen. Het hotel is ontworpen als een oude Amerikaanse ranch uit het Wilde Westen, met houten balkons, veranda's en een rustieke uitstraling. Bij aankomst zul je direct ondergedompeld worden in een avontuurlijke en ontdekkingsrijke sfeer.

De kamers van het Colorado Creek hotel zijn elegant ingericht en bieden jou een comfortabele plek om te ontspannen na een dag vol opwinding in het pretpark. Elke kamer is uitgerust met moderne voorzieningen en biedt alle gemakken die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Wat Hotel Colorado Creek echt bijzonder maakt, is de exclusieve toegang en voordelen die je als gast hebt. Als gast van het Colorado Creek hotel heb je directe toegang tot het pretpark, waardoor je optimaal kunt genieten van alle spannende attracties, shows en entertainment die PortAventura World te bieden heeft. Dit betekent dat je vroeg in het park kunt zijn en kunt genieten van de attracties voordat het druk wordt.

Bovendien heb je als gast van Hotel Colorado Creek ook toegang tot het speciale thema-gebied: Far West. Hier kun je genieten van shows, restaurants en winkels die het Wilde Westen tot leven brengen. Het is een unieke kans om je onder te dompelen in de sfeer en het thema van ons hotel, zelfs buiten de attracties van het park. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten, geïnspireerd op de Amerikaanse keuken. Of je nu houdt van hamburgers, steaks of vegetarische opties, er is voor ieder wat wils. Daarnaast is er ook een bar waar je kunt ontspannen met een drankje na een dag vol avontuur. Bij Hotel Colorado Creek kun je ook gebruik maken van alle recreatieve faciliteiten, zoals het prachtige buitenzwembad, fitnessruimte en de spa.

Kortom, Hotel Colorado Creek is een uitstekende keuze voor iedereen die een bijzondere ervaring wil tijdens hun verblijf in PortAventura World.

Vind hier de beste prijs

PortAventura Hotel Colorado Creek

Hotel van PortAventura in stijl van het Wilde Westen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie