Zondag 15 september is een bijzondere dag in Plopsaland De Panne. Op deze dag viert het pretpark namelijk het 20-jarig bestaan van de populaire meidengroep K3. Deze dag wordt groots gevierd en er zijn nu speciale en voordelige tickets te koop. Bestel tickets voor slechts 13,95 euro per persoon en geniet een hele dag van alles wat dit leuke pretpark te bieden heeft.

Hier bestellen

K3 show

Op deze dag zal een spetterend optreden van de K3 meiden Hanne, Marthe en Klaasje natuurlijk niet ontbreken. Op het dorpsplein, vlakbij de ingang en Maya Land, treden de meiden dan in de middag op. Dus oefen thuis alvast op de bekende K3 liedjes en zing ze tijdens het optreden uit volle borst mee. In Plopsaland vind je sinds dit jaar ook een echte K3 achtbaan. Vergeet op deze dag dan ook niet om hierin een ritje te maken.

Speciale tickets

Voor de dag heb je natuurlijke speciale tickets nodig. Deze zijn nu met korting te bestellen. Een ticket kost nu slechts 13,95 en hiermee heb je de hele dag pret in Plopsaland. De entreeticket is natuurlijk inclusief het optreden van K3 in het pretpark. Bestel je Plopsa ticket en geniet van het speciale K3 evenement op 15 september 2019.

Tickets

Plopsaland De Panne

Tickets Plopsaland de Panne

Entreekaarten Plopsaland met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets