Vanaf 9 november is het weer kerst in Disneyland Parijs! Heb je altijd al eens tijdens dit sfeervolle seizoen naar Disneyland Parijs willen gaan, grijp dan nu je kans! Er is veel speciaal en extra entertainment en natuurlijk is het pretpark mooi aangekleed en verlicht. Ga op de foto met je favoriete Disney figuren in hun kerstoutfit en ontmoet zelfs de kerstman.

Twee maanden lang kerst

Heb je in december geen tijd om een paar dagen in Disneyland Parijs door te brengen? Geen probleem, want hier begint de kerst al op 9 november. Vanaf dan is Disneyland Parijs geheel in kerstsfeer met sprookjesachtige versieringen, duizenden lichtjes en natuurlijk alle Disney figuren. Het kerstseizoen in Disneyland Parijs duurt van 9 november tot en met 6 januari. Het wordt in deze periode lekker vroeg donker, waardoor je nog urenlang kunt genieten van het park op zijn mooist met alle kerstverlichting en natuurlijk de grote versierde kerstboom midden in het park.

Extra kerst entertainment

Tijdens het kerstseizoen profiteer je in Disneyland Parijs van allerlei extra entertainment. Geniet dagelijks van de kerstparade, de kerst dans van je mooiste Disney prinsessen en hun prinsen en alle meet & greets met de Disney figuren in kerststijl. Je kunt zelfs even bij de kerstman langs en met hem op de foto. Disneyland pakt dit jaar uit met diverse extra shows, waaronder Let’s Sing Christmas (Disneyland Park) en Mickey’s Christmas Big Band (Walt Disney Studios Park): twee muzikale shows waarin diverse Disney figuren je met zang en dans onderdompelen in de kerstsfeer. Ook de ceremonie waarin Mickey an zijn vriendjes de lichtjes in de kerstboom aan doen is de moeite waard. Blijf slapen in een Disney hotel Wil je je bezoek tijdens het Disneyland Parijs kerstseizoen extra sfeervol maken?

Blijf dan slapen in één van de Disneyland hotels.

Je verblijft dan op loopafstand van de parken en natuurlijk ontbreekt ook in de hotels de Disney kerstsfeer niet. Wil je wat voordeliger uit zijn? Kies dan voor een wat verder gelegen hotel vlakbij Disneyland Parijs. Met de auto sta je dan nog steeds in korte tijd bij de parken. Een voordeel van een goedkoop hotel bij Disneyland Parijs is dat je je bezoek aan het pretpark ook kunt combineren met het bekijken van de stad Parijs. Vaak moet je bij een verblijf in een dergelijk hotel nog wel zelf tickets voor Disneyland Parijs kopen. Bij de officiële Disneyland hotels zijn deze doorgaans inbegrepen.

Disneyland Parijs arrangement

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets

Busreis Disneyland Parijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Dagtocht Disneyland Parijs

Dagtocht Disneyland Parijs met de bus

Disneyland Parijs tickets

Tickets Disneyland Parijs Kerst

Entreekaarten Disneyland Parijs tijdens Kerstmis

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting