26-01-2019

Bezoek Disneyland Parijs nog deze hele winter en profiteer van korting. Je ontvangt nu namelijk een volwassenen ticket voor de prijs van een kinderticket. Deze goedkope Disneyland Parijs kaarten kun je nog online bestellen tot en met 31 maart 2019. De korting is geldig op zowel een dagticket als op een meerdaags ticket. Je kunt deze tickets gebruiken tot en met 1 april 2019. Tijdens deze periode is er van alles te beleven in Disneyland Parijs, zoals het Festival van prinsessen en piraten en diverse extra Star Wars shows. 

Disneyland ticket voor prijs van kind

Profiteer nu van de Disneyland aanbieding waarbij je tickets koopt voor de prijs voor een kinderticket. Dit kan al snel veel geld schelen! Deze goedkope Disneyland kaarten zijn online te bestellen tot en met 31 maart 2019 en je kunt het park met deze tickets tot  en met 1 april 2019 bezoeken. De prijs van je ticket is afhankelijk van de dag van je bezoek, raadpleeg hiervoor de kalender op de Disneyland Parijs website. Je kunt je tickets thuis uitprinten of op je telefoon bij de ingang tonen. Zo sta je razensnel in het pretpark en kun je naar je eerste attractie. 

Disneyland Parijs overnachten

De kinderprijs aanbieding is ook geldig op meerdaagse Disneyland Parijs tickets. In twee of meer dagen heb je alle tijd om beide pretparken te ontdekken. Boek een overnachting in een goedkoop hotel vlakbij Disneyland Parijs voor een voordelige korte Disneyland vakantie. Er zijn vele geschikte hotels in de omgeving van het pretpark of in de stad Parijs. In dat laatste geval kun je met de metro naar Disneyland en heb je misschien ook nog tijd om de stad te verkennen. 

Disneyland Parijs deze winter en voorjaar

In Disneyland Parijs is er gedurende de periode waarin deze Disneyland tickets met korting geldig zijn van alles te beleven. Tot en met 17 maart 2019 is er nog het Festival van prinsessen en piraten met allerlei extra entertainment. Eveneens tot 17 maart 2019 zijn er allerlei extra Star Wars shows, meet & greets en interactieve avonturen. In de maanden januari tot en met maart is het doorgaans wat minder druk in Disneyland Parijs. Dat betekent dat je vaak minder lang hoeft te wachten bij alle attracties!

Vind hier de beste prijs

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting