12-06-2021

Scoor nu korting op Plopsaland tickets! Met een beetje geluk kost een Plopsaland ticket slechts 1 euro! Plopsaland heeft nu een speciale EK actie waarbij het mogelijk is om zo'n hoge korting te scoren dat een ticket voor Plopsaland slechts 1 euro kan kosten.

Direct naar de goedkoopste Plopsaland tickets

Korting Plopsaland tickets

Hoe werkt deze Plopsaland aanbieding? Bij winst en per gemaakt doelpunt van het Nederlands Elftal tijdens het EK Voetbal 2020 krijg je op een Plopsaland ticket korting van 10%. Wint het Nederlands Elftal een wedstrijd en scoren zie hier 3 doelpunten dan krijg je 30% korting. Wanneer het Nederlands Elftal een wedstijd wint en 10 of meer doelpunten scoort dan betaal je het symbolische bedrag van 1 euro. Deze Plopsaland tickets zijn te reserveren via de officiele website van Plopsaland.

Nederlands Elftal

Het Nederlands Elftal speelt in de groepfase een wedstrijd tegen Oostenrijk, Noord-Macedonie en Noorwegen. Wanneer het Nederlands Elftal in de juiste flow zit en de tegenstander een offday heeft kan het zomaar heel aantrekkelijk worden om Plopsaland tickets te bestellen. Dus wil je dit jaar naar een Plopsa pretpark of waterpark en wil je niet teveel betalen? Zorg dan dat je het Nederlands Elftal aanmoedigt zodat ze winnen en veel doelpunten maken.

Vind hier de beste prijs