02-01-2019

Wanneer je nu een appartement reserveert in vakantiepark Villages Nature kan je korting oplopen tot wel 36% per verblijf. Je kunt reserveren voor een weekend of midweek en kiezen voor diverse soorten accommodaties. De korting is te reserveren via de website van Center Parcs.

Korting Villages Nature

De korting op een verblijf in Villages Nature kan flink oplopen. Je ontvangt namelijk al 20% korting op een verblijf als je 6 maanden voor vertrek een accommodatie reserveert. Bij een reservering vanaf 4 maanden is de korting 15% en vanaf 2 maanden voordat je aankomt geldt nog een vroegboek korting van 10%. Vervolgens ontvang je nog eens 20% extra jonge gezinnen korting waneer in je gezelschap minimaal een kind jonger is dan 13 jaar of wanneer een persoon in je groep 55 jaar of ouder is. Op deze manier kan de korting op Villages Nature flink oplopen. Boek zo vroeg mogelijk voor de hoogste Villages Nature korting.

Villages Nature

Villages Nature is een prachtig vakantiepark dat sinds enkele jaren is geopend. Het vakantiepark heeft met Aqua Mundo een gigantisch groot overdekt zwembad en een prachtig buitengedeelte met uitzicht op het meer. Villages Nature beschikt over nog veel meer faciliteiten zoals een grote buitenspeeltuin, een indoor speelruimte, een kinderboerderij, bowlingbaan en een boulevard met winkels en restaurants. Alle accommodaties van Villages Nature zijn modern en luxe ingericht. De ligging nabij Parijs maakt het een geweldige bestemming voor een korte vakantie.

Disneyland Parijs

Niet alleen de stad Parijs kun je eenvoudig bezoeken vanuit Villages Nature, maar ook natuurlijk Disneyland Parijs. Op slechts enkele minuten met de auto vind je de twee Disney pretparken en Disney Village. Je kunt je hier zeker twee dagen vermaken! Bij een Villages Nature aanbieding zijn entree tickets voor Disneyland Parijs nog niet altijd inbegrepen. Disneyland Parijs tickets boek je zelf eenvoudig en goedkoop online.

Vind hier de beste prijs