08-02-2019

Krijg nu korting op Wunderland Kalkar tickets wanneer je deze online bestelt! Je betaalt slechts 17,95 euro per ticket, wat een korting is van maar liefst 12 euro! Een Wunderland Kalkar ticket voor het seizoen 2019 kost namelijk normaal 29,95 euro per persoon. Let wel op dat je deze tickets op tijd online bestelt. Deze actie is namelijk geldig tot en met 21 februari 2019.

All Inclusive Wunderland Kalkar

Een Wunderland Kalkar ticket geeft je toegang tot Kernie's Familiepark waar je diverse attracties vindt voor jong en oud. Wunderland Kalkar is een uniek pretpark doordat dit park op bij een nooit in gebruik genomen kerncentrale is gevestigd. Wanneer je een bezoek brengt aan het pretpark mag je ook gebruik maken van de unieke All Inclusive formule. De All Inclusive formule houdt in dat je gedurende je bezoek aan het pretpark gratis en onbeperkt kunt genieten van diverse drankjes zoals frisdrank en koffie of thee, ijsjes en frites met snacks. Op deze manier ben je na het betalen van een ticket voor het pretpark geen extra geld meer kwijt aan versnaperingen die je dagje pretpark vaak compleet maken.

Ticket Wunderland Kalkar met korting

Reserveer je Wunderland Kalkar ticket met korting op tijd. Deze aanbieding die je alleen via de officiele website van Wunderland Kalkar kunt boeken loopt tot en met 21 februari 2019. Het voordeel van deze aanbieding is dat de gekochte tickets het gehele seizoen 2019 gebruikt kunnen worden. Dus ben je van plan om dit jaar een bezoek te brengen aan Wunderland Kalkar reserveer dan snel alvast je tickets en bezoek Kernie's Familipark met korting. Het nieuwe pretparkseizoen van Wunderland Kalkar begint op 19 april 2019.

Vind hier de beste prijs

Wunderland Kalkar tickets

Entreekaarten Wunderland Kalkar met korting