Op deze pagina vind je een overzicht van alle reisorganisaties die een Wunderland Kalkar arrangement aanbieden. Met een arrangement van Wunderland Kalkar krijg je altijd veel waar voor je geld. Je slaapt direct bij het park en je entreekaarten en het gebruik van alle faciliteiten zijn inbegrepen, evenals ontbijt, lunch, diner en snacks. Met het Wunderland Kalkar all inclusive concept wordt het een geweldige vakantie voor jong en oud. Vergelijk de prijzen van de verschillende reisorganisaties goed om zo de beste Wunderland Kalkar aanbieding te vinden. ... Lees meer

Arrangementen

Incl. entreekaarten
Wunderland Kalkar

All Inclusieve Wunderland Kalkar arrangement

Overnachten bij Wunderland Kalkar op basis van All Inclusive
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

All inclusive Wunderland Kalkar arrangement

Bij welke reisorganisatie je je reis ook boekt, een Wunderland Kalkar arrangement waarbij je verblijft in een officieel Wunderland Kalkar hotel zijn altijd op basis van all inclusive (light). Wunderland Kalkar beschikt over diverse eigen gezellige hotels. Bij boeking weet je niet altijd in welk hotel je terecht komt. Heb je een speciale voorkeur, boek dan bij een reisaanbieder waar je wel zelf die keuze kunt maken.

Wanneer je kiest voor een volledig verzorgd Wunderland Kalkar arrangement kun je gebruik maken van alle faciliteiten op het terrein, zowel binnen als buiten. Zo zijn er sportvelden, speeltuinen, bowling- en kegelbanen en diverse gezellige bars. Uiteraard is ook de toegang tot het pretpark Kernie’s Familiepark bij de prijs inbegrepen. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook ontbijt, lunch, diner, snacks en onbeperkt drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) inclusief.

Boeken van een Wunderland Kalkar arrangement

Een Wunderland Kalkar arrangement boek je eenvoudig en rechtstreeks bij de reisaanbieders op deze pagina. Wij plaatsen alleen aanbiedingen van erkende en betrouwbare reisaanbieders om ervoor te zorgen dat je verblijf altijd goed geregeld is. Bekijk bij elke reisorganisatie de details van het arrangement om zeker te weten dat je de beste deal hebt. Vergelijk bijvoorbeeld in welk Wunderland Kalkar hotel je verblijft en wat de all inclusive formule precies inhoudt. Zo is bijvoorbeeld de lunch bij sommige arrangementen wel, en bij andere niet inclusief. Ook het tijdstip tot wanneer je gratis van de faciliteiten gebruikt kunt maken op de dag van vertrek kan wisselen per reisaanbieder.

Zelf je Wunderland Kalkar arrangement samenstellen

Verblijf je liever in een ander hotel op iets grotere afstand van het Wunderland Kalkar resort? Stel dan je eigen arrangement samen door een hotel bij Wunderland Kalkar te boeken via een van de reisaanbieders op deze pagina. In de omgeving van Wunderland Kalkar heb je voldoende keuze qua hotels van eenvoudig tot luxe en van rustig gelegen tot midden in een stadscentrum.

Wanneer je je hotel hebt geboekt regel je natuurlijk ook meteen online je tickets voor Wunderland Kalkar (Kernie’s Familiepark en andere faciliteiten van het resort) om je eigen Wunderland Kalkar arrangement compleet te maken. De goedkoopste entreekaarten vind je via de pagina Wunderland Kalkar tickets. Online vast je tickets bestellen is doorgaans goedkoper en sneller.