Wunderland Kalkar beschikt over zes eigen hotels op het terrein van het resort. Na een dag vol vermaak in Kernie’s Familiepark en de andere faciliteiten van het Wunderland Kalkar resort is het hier heerlijk ontspannen. Bij een verblijf in één van de Wunderland Kalkar hotels ontbreekt het je door het all-inclusive light concept aan niets. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn bij de prijs van je verblijf ontbijt, lunch, diner, koffie en gebak, non-alcoholische dranken, bier, wijn en diverse snacks inbegrepen.

Als gast van de hotels van Wunderland Kalkar profiteer je ook van onbeperkte gratis toegang tot de fitnessruimte, bowling- en kegelbanen (wel ter plaatse reserveren), verschillende andere sport- en spelfaciliteiten en diverse vormen van entertainment (onder andere in de gezellige caféstraat). Indien geopend is ook de toegang tot pretpark Kernie’s Familiepark inclusief. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Wunderland Kalkar Hotel

All Inclusive arrangement

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie
Klik hier voor de aanbiedingen van Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar tickets

Wunderland Kalkar tickets

Entreekaarten Wunderland Kalkar met korting

Wunderland Kalkar arrangementen

All Inclusieve Wunderland Kalkar arrangement

Overnachten bij Wunderland Kalkar op basis van All Inclusive

Wunderland Kalkar Hotels 

Bij de centrale receptie van Hotel Wunderland Kalkar kun je terecht voor onder andere in- en uitchecken en het reserveren van speciale arrangementen of activiteiten. De ruim vier honderd hotelkamers van Wunderland Kalkar zijn verdeeld over zes verschillende moderne hotels met elk hun eigen uitstraling.

 • Hotel Plaza: centraal gelegen hoofd hotel met 82 kamers. Dit hotel beschikt over kamers voor maximaal zes personen.
 • Kernie’s Hotel: direct naast Kernie’s familiepark. Dit hotel werd in 1996 als eerste geopend en biedt hotelkamers voor maximaal vijf personen.
 • Familiehotel: hier zijn kamers met tussendeuren te reserveren voor gezinnen (maximaal vier personen).
 • Hotel Barbara: geopend in 1999. Samen met Hotel Charlotte beschikt Hotel Barbara over 114 kamers geschikt voor een tot drie personen.
 • Hotel Charlotte: geopend in 1999. Samen met Hotel Barbara beschikt Hotel Charlotte over 114 kamers geschikt voor een tot drie personen.
 • Hotel Rosalie: met 158 kamers het grootste hotel van Wunderland Kalkar. Grotere families kunnen hier terecht in de zespersoonskamers.
 • Hotel Wunderland Kalkar bevindt zich in een mooi aangelegde tuin. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en televisie (ook Nederlandse zenders).

Wunderland Kalkar Hotel all inclusive concept

Het bijzondere aan een verblijf in een Wunderland Kalkar hotel is het all inclusive concept. Voor een vast bedrag geniet je alle dagen van je verblijf van alle mogelijkheden qua eten en drinken en entertainment. Op deze manier weet je precies wat je kwijt bent aan je hotel van Wunderland Kalkar en kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Per Wunderland Kalkar arrangement gelden verschillende voorwaarden, maar doorgaans zijn bij een Wunderland Kalkar all inclusive arrangement de volgende dingen inbegrepen:

 • overnachting in een Wunderland Kalkar hotel
 • ontbijt, lunch en diner
 • koffie/thee met gebak
 • onbeperkt drankjes (zowel non-alcoholisch als diverse alcoholische opties)
 • snacks
 • entree tot Kernie's Familiepark (wanneer geopend)
 • diverse sport- en spelfaciliteiten
 • toegang tot de fitnessruimte
 • gebruik van de bowlingbaan (wel reserveren)
 • het complete en gevarieerde entertainment aanbod

Tijdens je verblijf zijn de meeste maaltijden in buffet vorm. Je weet dus zeker dat er altijd voor ieder wat wils is. Als je liever a la carte dineert bestaat de mogelijkheid om dit tegen een kleine meerprijs bij te boeken. Het all inclusive concept maakt van Hotel Wunderland Kalkar een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. 

Faciliteiten buiten

Buiten rondom de hotels vind je vele sportieve faciliteiten, waaronder een voetbalveld en een tennisbaan. Ook basketbal, badminton en (beach)volleybal behoort tot de mogelijkheden. De midgetgolf baan ligt erg centraal en dus altijd dicht bij je Wunderland Kalkar hotel. Kinderen zullen geen genoeg krijgen van de leuke attracties in Kernie's Familiepark. 

De omgeving van Wunderland Kalkar ontdek je tijdens een leuke wandel- of fietstocht. Fietsen zijn te huur bij Wunderland Kalkar. Op diverse dagen kun je ook deelnemen aan georganiseerde fietstochten. 

Faciliteiten binnen

Ook met minder mooi weer zul je je geen minuut vervelen in je hotel van Wunderland Kalkar. Ga lekker even sporten in de ruime fitnessruimte of reserveer met je gezelschap een bowlingbaan. Je kunt ook biljarten, ontspannen in de lounge of een bezoek brengen aan de gezellige café straat in Hotel Plaza van Wunderland Kalkar. Hier zijn verschillende kroegen met live muziek en er wordt ook regelmatig een wijnproeverij georganiseerd.