04-02-2019

Reserveer vandaag nog je paasarrangement bij Wunderland Kalkar en ga er dan even lekker tussenuit. Wunderland Kalkar opent in het paasweekend voor het eerst weer haar deuren voor het seizoen 2019. Speciaal voor pasen zijn er nu twee arrangementen te reserveren waarbij je een of twee nachten kunt overnachten in het Wunderland Kalkar hotel.

Wil je een dagje naar Wunderland Kalkar reserveer dan een paasbruch om je dagje uit compleet te maken. Op de dag van aankomst mag je dan gebruik maken van een luxe brunch tussen 11.00 en 14.00 uur. Natuurlijk heb je verder de gehele dag gratis toegang tot Kernie’s Familiepark waar er diverse attracties op je staan te wachten.

Wunderland Kalkar arrangement

Speciaal voor Pasen kun je nu een Familiearrangement reserveren waarbij je iedere dag van je verblijf onbeperkt gratis toegang krijgt tot het pretpark van Wunderland Kalkar. Verder is het arrangement inclusief ontbijt, lunch en diner. Overnachten doe je in het naastgelegen Wunderland hotel waar er op diverse tijden ook entertainment te beleven valt. Een ander arrangement dat je tijdens Pasen kunt reserveren is het Paasweekend arrangement waarbij je twee nachten kunt overnachten. Ook hier heb je tijdens je verblijf gratis ontbijt, lunch en diner en natuurlijk ook onbeperkt toegang tot Kernie’s Familiepark.

Kernie’s Familiepark

Tijdens een arrangement krijg je gedurende je gehele verblijf gratis toegang tot het Kernie’s Familiepark. In dit kleinschalige pretpark vind je tal van attracties waar de gehele familie plezier aan kan beleven. Een bezoek aan Kernie’s Familiepark is altijd op basis van All Inclusive. Tijdens je bezoek kunt je namelijk niet alleen onbeperkt gebruik maken van alle attracties maar je ontvangt ook gedurende je dag onbeperkt gratis versnaperingen zoals ijsjes, frites, frisdrank, koffie en thee. Dit alles zorgt er zeker voor dat dit een dag zal zijn om nooit meer te vergeten.

Vind hier de beste prijs

Wunderland Kalkar Hotel

All Inclusive arrangement

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie